Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κορονοϊός: “Λουκέτο” στο γαλλικό πρωτάθλημα! Ανησυχία για το Βιλερμπάν – Ολυμπιακός

Κορονοϊός: “Λουκέτο” στο γαλλικό πρωτάθλημα! Ανησυχία για το Βιλερμπάν – Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ Intime

Η έξαρση του κορονοϊού στη Γαλλία έχει οδηγήσει τη χώρα σε… lockdown με τον αθλητισμό να επηρεάζεται αντίστοιχα και την γαλλική λίγκα μπάσκετ να ανακοινώνει πως αναστέλλει τα πρωταθλήματα μπάσκετ, ενώ είναι άγνωστη η μοίρα της Βιλερμπάν στη Euroleague.

Την αναβολή της επόμενης αγωνιστικής τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη κατηγορία των πρωταθλημάτων μπάσκετ αποφάσισε η γαλλική λίγκα. H απόφαση αυτή ελήφθη μετά τη σημερινή ανακοίνωση lockdown (28/10) από τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν έως τα τέλη Νοεμβρίου.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η LNB αναφέρει: “Μετά την ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας σήμερα, η Διευθύνουσα Επιτροπή του Εθνικού Συνδέσμου Μπάσκετ αποφάσισε να αναβάλει την αγωνιστική των Jeep ® ELITE και Pro B που θα γινόταν αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Διευθύνουσα Επιτροπή θα λάβει απόφαση για τις αγωνιστικές που έχουν προγραμματιστεί για το Νοέμβριο μόλις η κυβέρνηση παράσχει πρόσθετες λεπτομέρειες και δηλώσεις του Προέδρου για τον επαγγελματικό αθλητισμό”.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν η Βιλερμπάν, η ομάδα που εκπροσωπεί τη Γαλλία στη Euroleague, θα είναι σε θέση να αγωνίζεται εντός και εκτός έδρας. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βιλερμπάν στη Λιόν στις 20 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις