Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Κορονοϊός: “Μπάχαλο” στη Serie A! Άκυρη η αναβολή διεξάγονται κανονικά τα ματς

Κορονοϊός: “Μπάχαλο” στη Serie A! Άκυρη η αναβολή διεξάγονται κανονικά τα ματς
ΦΩΤΟ Reuters

Κυβέρνηση και ομοσπονδία άλλαξαν γνώμη για την αναβολή της Serie A και τα ματς θα διεξαχθούν κανονικά, αλλά κεκλεισμένων των θυρών. Πάρμα και ΣΠΑΛ ήταν έτοιμες να βγουν να παίξουν, αλλά έλαβαν επείγουσα εντολή να παραμείνουν στα αποδυτήρια, με το ματς να ορίζεται τελικά στις 14:45. Αναβλήθηκαν όλες οι αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα μπάσκετ

Αλαλούμ προκλήθηκε στη Serie A μετά την εντολή που πήρε ο διαιτητής του αγώνα Πάρμα-ΣΠΑΛ να μην ξεκινήσει ο αγώνας, αφού λόγω της έξαρσης του κορονοϊού αναμενόταν ανακοίνωση αναβολής της αγωνιστικής δράσης σε όλη τη χώρα.

Οι έντονες διαμαρτυρίες της Ένωσης Ποδοσφαιριστών της Ιταλίας, μέσω του προέδρου Ντάνιελ Τομάσι, φαινόταν πως οδήγησαν την Κυβέρνηση και την Ομοσπονδία σε αλλαγή πλεύσης όσον αφορά τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων, ακόμα και χωρίς κόσμο, και αναμενόταν μέσα στην ημέρα να ανακοινωθεί η προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Τελικά μόνο αυτό δεν έγινε, αφού 45 λεπτά αργότερα ορίστηκε νέα ώρα για το Πάρμα-ΣΠΑΛ, που αντί για 13:30 θα ξεκινήσει στις 14:45, ενώ ανακοινώθηκε πως θα διεξαχθούν κανονικά, κεκλεισμένων των θυρών, όλες οι αναμετρήσεις της αγωνιστικής.

Το μόνο που συνέβη τελικά ήταν να προκληθεί μία πολύ μεγάλη αναστάτωση και πρόβλημα συνεννόησης πάνω στο θέμα, με ευθύνη του Υπουργείου Αθλητισμού και της Ομοσπονδίας, χωρίς να υπάρχει επίσημη τοποθέτηση για το σκεπτικό των αποφάσεων που έχειν ληφθεί.

Click4more: Κορονοϊός: Στον… αέρα το Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός!

Αναβολή σε όλες τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος μπάσκετ

Η απομόνωση που κήρυξε η ιταλική κυβέρνηση σε ένα μεγάλο μέρος στο βόρειο τμήμα της χώρας, προκειμένου να αναχαιτιστεί η επιδημία του κορονοϊού, είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθούν και οι σημερινές αναμετρήσεις για την Serie A στο μπάσκετ.

Η ιταλική ομοσπονδία γνωστοποίησε σήμερα (8/3) την αναβολή των αγώνων, καθώς οι ιταλικές αρχές αποφάσισαν να κηρύξουν σε απομόνωση έως τις 3 Απριλίου μια εκτεταμένη περιοχή της βόρειας Ιταλίας, η οποία εκτείνεται από το Μιλάνο μέχρι τη Βενετία.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις