Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Κορονοϊός: “Μπλεξίματα” για 4 παίκτες της Σεβίλλης που παραβίασαν τα μέτρα προστασίας

Κορονοϊός: “Μπλεξίματα” για 4 παίκτες της Σεβίλλης που παραβίασαν τα μέτρα προστασίας
ΦΩΤΟ Reuters

Τα μέτρα προστασίας και αποστασιοποίησης που έχει επιβάλλει η ομάδα της Σεβίλλης, παραβίασαν τέσσερις παίκτες της ομάδας, συμμετέχοντας σε πάρτι και πλέον απειλούνται με τιμωρία, παρά τη δημόσια συγγνώμη που ζήτησαν.

Αντιμέτωποι με κυρώσεις βρίσκονται τέσσερις ποδοσφαιριστές της Σεβίλης, οι οποίοι εμφανίζονται να έχουν “σπάσει” τους κανόνες αποστασιοποίησης που έχουν επιβληθεί από τις υγειονομικές αρχές της Ισπανίας και τη La Liga. Σε μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η σύζυγος του Έβερ Μπανέγκα, εμφανίζονται ο Αργεντινός μέσος, καθώς και οι συμπαίκτες του Λούκας Οκάμπος, Λούουκ ντε Γιονγκ και Φράνκο Βάθκεθ, σε ένα τραπέζι όπου συνολικά παρευρίσκονται περισσότερα από δέκα άτομα, ξεπερνώντας το όριο που έχει τεθεί για ομαδικές συγκεντρώσεις.

Αν και η φωτογραφία αργότερα “κατέβηκε”, είχε προλάβει να γίνει αντιληπτή και να κυκλοφορήσει ευρέως, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους τέσσερις ποδοσφαιριστές, με τον Έβερ Μπανέγα πάντως να ζητάει συγγνώμη μέσω ανάρτησής του στα social media, όπου έγραψε: “Θέλω να απολογηθώ για αυτό που συνέβη χθες. Ήταν μία συνάντηση οικογένειας και συναδέλφων, αλλά δεν ήμασταν σωστοί. Για αυτό τον λόγο θέλω να απολογηθώ στην ομάδα μου, στους οπαδούς μας και στην κοινωνία γενικότερα. Δεν θα επαναληφθεί. Θέλουμε να παίξουμε όσο είναι το συντομότερο”.

Πέρα πάντως από τις πειθαρχικές κυρώσεις που είναι πολύ πιθανό να τους επιβληθούν, λογικά θα υποχρεωθούν βάσει πρωτοκόλλων να μείνουν για ένα διάστημα σε καραντίνα και φυσικά να χάσουν ένα σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας ενόψει της επανεκκίνησης του ισπανικού πρωταθλήματος. 

 Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις