Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Κορονοϊός: Συγκλονιστικό ξέσπασμα από Τσελίνο! “Έγινα καταθλιπτικός, η ζωή πρώτα γ@μ@τ@”

Κορονοϊός: Συγκλονιστικό ξέσπασμα από Τσελίνο! “Έγινα καταθλιπτικός, η ζωή πρώτα γ@μ@τ@”
ΦΩΤΟ Reuters

O πρόεδρος της Μπρέσια, Μάσιμο Τσελίνο, κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση στο ιταλικό ποδόσφαιρο και τα σενάρια για την επανέναρξη της Serie A, γεγονός που τον… έβγαλε από τα ρούχα του.

Σε ένα συγκλονιστικό ξέσπασμα, ο Ιταλός παράγοντας, υποστήριξε ότι το πρωτάθλημα τελείωσε και ότι είναι αδιανόητο ακόμη και να συζητείται οτιδήποτε άλλο πλην της ανθρώπινης ζωής, σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα, με τους χιλιάδες νεκρούς από τον κορονοϊό. 

Οι δηλώσεις του Τσελίνο

«Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Ο Λοτίτο (σ.σ.: πρόεδρος της Λάτσιο) θέλει το πρωτάθλημα; Ας το κρατήσει. Εδώ υπάρχει μια πανδημία. Η σεζόν έχει ολοκληρωθεί. Ας ασχοληθούμε με την επόμενη χρονιά. Εάν ο Λοτίτο έχει πεισθεί πως η Λάτσιο είναι αχτύπητη, ας μείνει με αυτή την ιδέα.

Ακούστε με προσεκτικά. Έμεινα τρεις μέρες στο σπίτι με πυρετό και σε καραντίνα για άλλες 11. Είμαι κλεισμένος σπίτι, μόνος μου. Η σύζυγος μου Φρανσέσκα είναι εγκλωβισμένη στο Κάλιαρι. Έχω έναν γιο στο Μιλάνο. Είδα και άκουσα πράγματα που δεν φαντάζεστε.

Λαμβάνω συνεχώς νέα από την Μπρέσια, είναι όλα τρελά. Η πόλη βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τραγωδία. Αυτοί οι άνθρωποι με συγκινούν. Έχουν οικογένειες, συγγενείς, φίλους και πεθαίνουν κάθε μέρα. Υποφέρουν απίστευτα μέσα σε σιωπή.

Εάν όλο αυτό συνέβαινε αλλού θα είχε γίνει επανάσταση. Ο κόσμος έχει μόνο μια επιθυμία να επιστρέψει στη δουλειά του και να ζήσει ξανά. Μου ζητάτε να μιλήσω για το πρωτάθλημα; Δεν δίνω δεκάρα. Φοβάμαι να βγω έξω από το σπίτι μου. Έχω πάθει κατάθλιψη. Δεν κοιτάζεις πότε θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα, αλλά πως θα επιβιώσεις. Εάν θέλουμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο, τα πάντα θα πρέπει να αλλάξουν από την επόμενη χρονιά. Ρεαλισμός κύριοι. Είναι πανδημία.

Η ζωή πρώτα γαμώτο. Υπάρχουν οπαδοί που χρειάζονται οξυγόνο στα νοσοκομεία, άλλοι θρηνούν τους νεκρούς τους. Δεν παίζουμε αυτή τη σεζόν, σκεφτείτε τι θα κάνετε την επόμενη. Δεν τα λέω αυτά επειδή είμαστε τελευταίοι στη βαθμολογία. Είμαστε τελευταίοι επειδή το αξίζουμε. Σκέφτομαι αυτούς που θα χάσουν την δουλειά τους και εκείνους που πεθαίνουν».

https://twitter.com/CorSport/status/1241684802727751680

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις