Site icon NewsIT

Κορονοϊός: Βαρύς “πέλεκυς” στον Γουόκερ για το πάρτι με call girls στην καραντίνα

07.04.2020 | 14:57
Κορονοϊός: Βαρύς “πέλεκυς” στον Γουόκερ για το πάρτι με call girls στην καραντίνα

epa08238553 Manchester City's Kyle Walker during the match between Leicester City and Manchester City at the King Power stadium in Leicester, Britain, 22 February 2020. EPA/TIM KEETON EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.

Ο Κάιλ Γουόκερ αψήφησε τα μέτρα που έφερε ο κορονοϊός στην Αγγλία και την καραντίνα των παικτών της Μάντσεστερ Σίτι και πλέον θεωρείται “τελειωμένος” ακόμη και από την Εθνική Ομάδα.

Ο Γουόκερ φέρεται να “έσπασε” την καραντίνα δύο φορές και ενώ την πρώτη γλίτωσε από την αστυνομία, τη δεύτερη έκανε πάρτι στο σπίτι του με δύο call girls, λίγο μάλιστα αφού έστειλε μήνυμα για τους κινδύνους που δημιουργεί ο κορονοϊός, ως διεθνής ποδοσφαιριστής.

Κορονοϊός: Η αστυνομία “έπιασε” Γουόκερ και Ρούνεϊ σε παραβίαση της καραντίνας

Το γεγονός έχει ξεσπάσει σάλο στην Αγγλία και σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από το Νησί, ο “πέλεκυς” αναμένεται να πέσει βαρύς, καθώς πέρα από την τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι, θεωρείται βέβαιος ο παραδειγματισμός του και από την Εθνική Ομάδα της χώρας του. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εμφανίζεται έτοιμος να τον διαγράψει από τα “τρία λιοντάρια”, αφήνοντάς τον εκτός αποστολής για όσο βρίσκεται ο ίδιος στον πάγκο της ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version