Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κορονοϊός: “Χτυπάει” και το NBA! Οι σκέψεις των διοργανωτών και η… αντίθεση του Λεμπρόν (video)

Κορονοϊός: “Χτυπάει” και το NBA! Οι σκέψεις των διοργανωτών και η… αντίθεση του Λεμπρόν (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Ο κορονοϊός συνεχίζει να “απειλεί” τη δημόσια υγεία σε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά παράλληλα να δημιουργεί και προβλήματα στον αθλητισμό, με τις όλες τις διοργανώσεις να λαμβάνουν μέτρα για την προστασία των θεατών στις εξέδρες.

Ήδη στην Ευρώπη, έχουν αναβληθεί πολλοί αγώνες και άλλοι γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, με την Ιταλία να βάζει μάλιστα και προσωρινό  “λουκέτο” σε όλα τα γήπεδα.

Η κατάσταση έχει αρχίσει να γίνεται δύσκολη όμως και στις ΗΠΑ, με του ιθύνοντες του NBA να συναντώνται για να πάρουν τις σχετικές αποφάσεις και τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αγώνες χωρίς θεατές, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι για το θέμα ρωτήθηκε πριν λίγες ημέρες και ο Λεμπρόν Τζέιμς, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να αγωνιστεί χωρίς οπαδούς. “Δεν παίζω μπάσκετ εάν δεν υπάρχει κοινό. Γι’ αυτό παίζω. Παίζω για τους συμπαίκτες μου, για τον κόσμο, για όλα αυτά αγωνιζόμαστε. Εάν δω μια αρένα χωρίς κόσμο, δεν θα παίξω”, είχε πει χαρακτηριστικά ο “Βασιλιάς”, γεγονός που ίσως δημιουργήσει πρόβλημα στη διοργάνωση.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις