Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Κορυφαίοι Ρονάλντο και Ρανιέρι! Μπηχτή του CR7 για τον Μέσι

Κορυφαίοι Ρονάλντο και Ρανιέρι! Μπηχτή του CR7 για τον Μέσι

Μετά τη «Χρυσή Μπάλα» ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε και το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή από τη FIFA. Υποψήφιοι ήταν ο Αντουάν Γκριζμάν και ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος δεν έδωσε το “παρών” στην τελετή.

 

Το βραβείο του κορυφαίου προπονητή για το 2016 κατέληξε στα χέρια του Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος οδήγησε την Λέστερ στην κατάκτηση του πρώτου της τίτλου στο αγγλικό πρωτάθλημα και νίκησε τους Φερνάντο Σάντος (Euro με Πορτογαλία) και Ζινεντίν Ζιντάν (Champions League, Super Cup, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με Ρεάλ).

«Είμαι ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ ανάμεσα σε κορυφαίες προσωπικότητες που έχουν επίσης κερδίσει αυτό το βραβείο. Σας ευχαριστώ όλους που με ψηφίσατε. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά, τους μάνατζέρ μου και τους παίκτες μου, γιατί χωρίς αυτούς θα ήταν πολύ δύσκολο να τα καταφέρω», είπε ο 65χρονος Ιταλός κατά την παραλαβή του βραβείου του από τα χέρια του Ντιέγκο Μαραντόνα.

«Δυστυχώς που κάποιοι από την Μπαρτσελόνα δεν είναι εδώ, αλλά τους καταλαβαίνω», είπε ο Ρονάλντο με ευθεία βολή προς τον Μέσι και συνέχισε: «Είναι θαυμάσιο. Δεν είναι η πρώτη φορά (που παίρνω κάποιο βραβείο), αλλά αυτό είναι το πρώτο από αυτά τα βραβεία. Πρώτα από όλα οφείλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον προπονητή μου. Σας ευχαριστώ για όλα όσα έχετε κάνει για εμένα. Πρέπει –επίσης- να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τα αδέρφια μου, τη μητέρα μου, και όλους τους συνεργάτες μου για όλα όσα έχουν δώσει για εμένα. Το 2016 ήταν η καλύτερη χρονιά στην καριέρα μου. Είχα πολλές αμφιβολίες αλλά τελικά νομίζω ότι τα τρόπαια μιλούν από μόνα τους. Κατάφερα ό,τι καλύτερο μπορούσα στις διοργανώσεις μετά από ό,τι κατέκτησα. Αυτή η επιτυχία είναι ανεπανάληπτη σε ατομικό επίπεδο. Απίστευτο, δεν θα τη ξεχάσω αυτή τη χρονιά. Σας ευχαριστώ όλους, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Τα βραβεία αυτά μιλούν από μόνα τους. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Δυστυχώς που κάποιοι από την Μπαρτσελόνα δεν είναι εδώ, αλλά τους καταλαβαίνω».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε