Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Κορυφαίος των πλέι οφ ο Διαμαντίδης! (VIDEO)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε MVP της Ευρωλίγκας για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, δηλαδή πολυτιμότερος όλων στη φάση των πλέι οφ! Άφησε πίσω του τον Κιριλένκο της ΤΣΣΚΑ.

Ο αρχηγός των “πράσινων” ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά στις πέντε αναμετρήσεις με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και ειδικά η παρουσία του στον τελευταίο αγώνα με την “ομάδα του λαού” του χάρισαν αυτή την διάκριση.

Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης γίνεται εκτενής αναφορά στις εμφανίσεις του Καστοριανού γκαρντ. Ο “3-D” ολοκλήρωσε τη σειρά έχοντας κατά μέσο όρο 14,8 πόντους, 5,2 ριμπάουντ, 4,8 ασίστ, 1,6 κλεψίματα και 1,2 τάπες. Σούταρε με ποσοστό 50% στα δίποντα, 39,3% στα τρίποντα και 81,8% από τη γραμμή των ελευθέρων βολών.

Επιπλέον ο Διαμαντίδης ήταν μέσα στους πέντε κορυφαίους σε εννέα κατηγορίες στην προημιτελική φάση: σκόρερ (1ος), αμυντικά ριμπάουντ (3ος), ασίστ (2ος), κλεψίματα (2ος), τάπες (2ος), εύστοχες ελεύθερες βολές (1ος), ελεύθερες βολές που εκτέλεσε (2ος), φάουλ που του έγιναν (1ος) και συνολική στατιστική αξιολόγηση (1ος).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε