Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κώστας Γαλανόπουλος για τον πανηγυρισμό με το μαύρο περιβραχιόνιο: «Δεν το έκανα για να προκαλέσω τους Κροάτες»

Κώστας Γαλανόπουλος για τον πανηγυρισμό με το μαύρο περιβραχιόνιο: «Δεν το έκανα για να προκαλέσω τους Κροάτες»
Intime.gr

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην έδρα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ (2-1) και αναφέρθηκε και στον πανηγυρισμό του -στο νικητήριο γκολ που πέτυχε- με το περιβραχιόνιο του πένθους για τον Μιχάλη Κατσουρή, μπροστά στην εξέδρα των οργανωμένων των γηπεδούχων.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος πανηγύρισε με έναν συγκλονιστικό τρόπο το νικητήριο γκολ που σημείωσε στο Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ (2-1). Ο «χρυσός» σκόρερ της Ένωσης δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον αδικοχαμένο οπαδό της ομάδας -στην επιδρομή των Κροατών Χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια- Μιχάλη Κατσουρή.

Ο μέσος της ΑΕΚ έβγαλε το μαύρο περιβραχιόνιο του πένθους για τον αδικοχαμένο οπαδό, το σήκωσε ψηλά και το έδειξε στις εξέδρες του «Μάξιμιρ» και συγκεκριμένα στο πέταλο των οργανωμένων.

«Από το πρωί είχα ένα προαίσθημα ότι αν παίξω θα βάλω γκολ. Δεν είχα σχεδιάσει πως θα πανηγυρίσω. Αυτό που έκανα δεν ήταν για να προκαλέσω τον κόσμο και την αντίπαλη ομάδα. Ήταν το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω εγώ και οι συμπαίκτες μου» ανέφερε ο Έλληνας αμυντικός μέσος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Για τη νίκη της ΑΕΚ στο Ζάγκρεμπ: Θα εστιάσω μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μια νίκη που τη θέλαμε πολύ. Δεν ήρθαμε για την ισοπαλία. Δεν έχει τελειώσει κάτι για την πρόκριση όμως, έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι».

Για τη διαφορετική εικόνα της ΑΕΚ στα δύο ημίχρονα: «Δεν νομίζω ότι πρέπει να κρυφτούμε από δικαιολογίες. Στο πρώτο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στο ημίχρονο είδαμε τα λάθη μας, τα συζητήσαμε με τον προπονητή και τα διορθώσαμε».

Για το τι είπε ο Αλμέιδα μετά το ματς: «Ήταν περήφανος για τη νίκη και τον χαρακτήρα που δείξαμε και γυρίσαμε το ματς. Με τον κόσμο δίπλα μας είμαστε ανίκητοι. Τίποτα δεν έχει τελειώσει για την πρόκριση. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, να αφήσουμε τα πάντα απ’ έξω γιατί μπορεί να μας γυρίσει μπούμερανγκ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις