Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κώστας Γαλανόπουλος: Το περιβραχιόνιο που ήταν στο χέρι πριν το γκολ και η συγκλονιστική ανάρτηση

Κώστας Γαλανόπουλος: Το περιβραχιόνιο που ήταν στο χέρι πριν το γκολ και η συγκλονιστική ανάρτηση
Intime.gr

Ο πανηγυρισμός του Κώστα Γαλανόπουλου, στο νικητήριο γκολ της ΑΕΚ στην έδρα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, για πολλούς ήταν “μεγαλύτερος” και από το ίδιο το αποτέλεσμα που πήρε η Ένωση στην Κροατία, μετά και όσα τραγικά είχαν προηγηθεί.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος αποτέλεσε τη “χρυσή” αλλαγή του Ματίας Αλμέιδα, στο Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ (1-2). Ο Έλληνας μέσος πανηγύρισε το νικητήριο γκολ που σημείωσε μέσα στο “Μάξιμιρ” με υψωμένη γροθιά και κρατώντας το μαύρο περιβραχιόνιο μπροστά από το πέταλο των οργανωμένων οπαδών των BBB για τον αδικοχαμένο φίλο της Ένωσης, Μιχάλη Κατσουρή.

Με ανάρτησή του στα social media, ο Έλληνας μέσος αναφέρθηκε στον τρόπο που πανηγύρισε. «Η υψωμένη μας γροθιά θα σας αγγίζει πάντα», έγραψε στα social media.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κώστας Γαλανόπουλος (@galanopoulos__kostas)

Το μήνυμα στη μνήμη του δολοφονημένου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, πέρασε παντού και ήταν ηχηρό! Ο πανηγυρισμός του δεν ήταν προσχεδιασμένος. Όμως, αρκετοί πρόσεξαν ότι ο Κώστας Γαλανόπουλος δεν φορούσε το περιβραχιόνιο στο χέρι του, στη φάση του 90′. Αντίθετα, όπως φαίνεται και από το τηλεοπτικό πλάνο, το κρατούσε στην παλάμη του.

«Είχα ένα προαίσθημα πως αν παίξω θα βάλω γκολ. Δεν ήξερα πως θα πανηγυρίσω. Δεν το έκανα για να προκαλέσω τον αντίπαλο. Ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω», σχολίασε ο Κώστας Γαλανόπουλος, μιλώντας μετά το τέλος του ματς στην κάμερα της Cosmote TV.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις