Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κώστας Νεστορίδης από το ασθενοφόρο για την ΑΕΚ: «Στο δεύτερο ημίχρονο θα κερδίσει»

Κώστας Νεστορίδης από το ασθενοφόρο για την ΑΕΚ: «Στο δεύτερο ημίχρονο θα κερδίσει»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο θρύλος της ΑΕΚ, Κώστας Νεστορίδης είχε ένα ατύχημα και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά ακόμη και στο ασθενοφόρο μιλούσε για την αγαπημένη του ομάδα.

Ο γιος του Κώστα Νεστορίδη, Γιώργος, έκανε σχετική ανάρτηση στο Facebook και ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές του και εξήγησε τι έπαθε ο πατέρας του. Παράλληλα όμως, αποκάλυψε και τον απίθανο διάλογο του 93χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή για την ΑΕΚ στο ασθενοφόρο.

Η ανάρτηση του Γιώργου Νεστορίδη

Όταν τoν πήρε τo ασθενοφόρο o οδηγός του λέει Κύριε Κώστα Χάνουμε 1-0… τότε γυρνάει αν και πονούσε σε όλο του τον σώμα.. .και τού λέει στο δεύτερο ημίχρονο θα τούς κερδίσουμε…!!! Καλημέρα και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας για την υγεία τού πατέρα μου..!! Δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω στα εκατοντάδες μηνύματα αγάπης και ευχών…!!!

Εχθές το βράδυ είχε ένα ατύχημα… έπεσε από την σκάλα του σπιτιού… χτύπησε στο κεφάλι και μπροστά και πίσω… καθώς και το αριστερό χέρι.. και βέβαια όλο το σώμα του… Η αξονική στο κεφάλι ήταν καλή όπως και ή ακτινογραφία θώρακα… Ο υπέρηχος άνω κάτω κοιλίας δεν ήταν σαφής… Ελπίζουμε ότι όλα τα πάνε καλά. .. Σας ευχαριστώ και πάλι να είστε καλά.!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τούς γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου “Τζάνειο Πειραιά” για την όλη προσπάθεια…!!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις