Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Κώστας Νεστορίδης: Όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης του είπε ότι «έγινα ΑΕΚ για σένα»

Κώστας Νεστορίδης: Όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης του είπε ότι «έγινα ΑΕΚ για σένα»

Ο Κώστας Νεστορίδης αποτελούσε μία από τις μεγαλύτερες αγάπες του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης είχε πει, μάλιστα, στον θρύλο της Ένωσης, ότι έγινε ΑΕΚ γι’ αυτόν.

Ο Κώστας Νεστορίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της ΑΕΚ. Συντετριμμένος είναι και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος είχε αδυναμία στον θρύλο της Ένωσης.

Στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ τον περασμένο Ιανουάριο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε συναντήσει τον Κώστα Νεστορίδη, με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης να του λέει μεταξύ άλλων ότι “Εγώ έγινα ΑΕΚ από εσένα. Τα λέω όλα”.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχαιρέτησε τον Κώστα Νεστορίδη, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ δεν θα τον ξεχάσει ποτέ.

Το μήνυμα του Δημήτρη Μελισσάνιδη:

“Θρηνούμε σήμερα μια ασύγκριτη απώλεια για την Οικογένειά μας, την Οικογένεια της ΑΕΚ. Ο Κώστας Νεστορίδης, πρόσφυγας Ποντιακής καταγωγής και ο ίδιος, υπήρξε σύμβολο για τον μεγαλύτερο προσφυγικό σύλλογο της χώρας.

Ο μεγαλύτερος παίκτης στην ιστορία της ΑΕΚ, σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο και την ομάδα μας. Άντεξε παρά τις δυσκολίες των τελευταίων χρόνων και μπόρεσε να ζήσει το μεγαλείο της επιστροφής της ομάδας μας στο Σπίτι της. Η ΑΕΚ δεν θα τον ξεχάσει ποτέ.

Καλό ταξίδι «Νέστορα»…”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις