Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Κώστας Παπανικολάου για Βασίλη Σπανούλη: «Ξέρει καλά τι σημαίνει Εθνική Ελλάδας»

Κώστας Παπανικολάου για Βασίλη Σπανούλη: «Ξέρει καλά τι σημαίνει Εθνική Ελλάδας»
Intime.gr

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι πλέον ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας και ο αρχηγός του Ολυμπιακού και της “Γαλανόλευκης”, Κώστας Παπανικολάου, σχολίασε την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στο ΕΟΚ Web Radio και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στον νέο τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας, Βασίλη Σπανούλη. Σύμφωνα με τον αρχηγό της “Γαλανόλευκης” και του Ολυμπιακού, ο προπονητής του Περιστερίου αποτελεί μία εκ των καλύτερων επιλογών για τον πάγκο της… επίσημης αγαπημένης.

«Καταρχάς, νομίζω ότι είναι μια σωστή επιλογή για την εθνική ομάδα. Ο Βασίλης ξέρει πάρα πολύ καλά τι σημαίνει εθνική ομάδα, έχει φέρει επιτυχίες με την Εθνική, έχει καταφέρει να ενώσει όλη την Ελλάδα μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά του 2005 και του 2006. Έχει το «know how» και νομίζω ότι μπορεί να περάσει αυτήν τη νοοτροπία που είχαν τα παιδιά εκείνες τις χρονιές σε εμάς και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας. Επειδή γνωρίζω τον Βασίλη, το κίνητρό του θα είναι και είναι τεράστιο, οπότε ανυπομονώ κι εγώ να δουλέψω μαζί του σ’ αυτήν τη νέα προσπάθεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπανικολάου για τον Βασίλη Σπανούλη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις