Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κουνάει “σεντόνι” η Σίτι! Συνεχίζει να ελπίζει η Άρσεναλ [vids]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Οι «πολίτες» νίκησαν με 3-1 την Γουέστ Μπρομ και προσπέρασαν τη Λίβερπουλ, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ελπίζει για τα προκριματικά του Champions League η Άρσεναλ, που νίκησε την Σάντερλαντ με 2-0 και βρίσκεται στο -1 από τους «ρεντς».

Σημαντικό βήμα για την συμμετοχή της στο Champions League της νέας περιόδου έκανε η Μάντσεστερ Σίτι, που επικράτησε με 3-1 της Γουέστ Μπρόμ -σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 34η αγωνιστική της Premier League-και πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο +2 από τη Λίβερπουλ.

Πέρα από το «τρίποντο» που φέρνει την ομάδα του Γκουαρντιόλα μια… ανάσα από τους χρυσοφόρους ομίλους, το παιχνίδι έμεινε στη μνήμη όλων στο Μάντσεστερ για το «αντίο» του Ζαμπαλέτα. Ο Αργεντινός έκανε το τελευταίο του παιχνίδι στο «Έτιχαντ», με τους φίλους των «πολιτών» να των αποχαιρετούν και να τον ευχαριστούν για τα 9 χρόνια προσφοράς στην ομάδα.

Η Σίτι θέλει πλέον τουλάχιστον έναν βαθμό εκτός έδρας κόντρα στη Γουότφορντ για να κλειδώσει και τυπικά το Champions League.

Στο άλλο εξ αναβολής παιχνίδι της βραδιάς για την 34η αγωνιστική, η Άρσεναλ νίκησε με 2-0 της Σάντερλαντ, βρέθηκε στο -1 από τη Λίβερπουλ και συνεχίζει να ελπίζει για έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Και τα δυο γκολ των «κανονιέρηδων», που είδαν πολλά άδεια καθίσματα στις εξέδρες του «’Εμιρεϊτς», ήρθαν από τον Αλέξις Σάντσες. Η ομάδα του Βενγκέρ πλέον θα πρέπει να νικήσει την τελευταία αγωνιστική την Έβερτον, ελπίζοντας παράλληλα η υποβιβασμένη Μίντλεσμπρο να κόψει βαθμούς από τη Λίβερπουλ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε