Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Κράξιμο” οπαδών σε Κοντονή! Απειλές σε δημοσιογράφους

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης δείπνησε το βράδυ της Μ. Δευτέρας με δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ, αλλά η συνάντηση τους δεν εξελίχθηκε με τον πιο ομαλό τρόπο.

Ο Σταύρος Κοντονής βρέθηκε σε γνωστή ταβέρνα της Καισαριανής μαζί με δημοσιογράφους που κάλυπταν το ρεπορτάζ του υφυπουργείου αθλητισμού την περίοδο που ήταν αυτός εκεί και δέχθηκε λεκτική επίθεση από αγνώστους, που εισέβαλαν στο μαγαζί. Περίπου 15 άτομα άρχισαν να τον… κράζουν, κατηγορώντας τον -μεταξύ άλλων- πως λειτούργησε με γνώμονα το κακό του Ολυμπιακού και αναφέροντας πως θα “μαυρίσουν” την Κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές.

Μάλιστα, ένας από τους οπαδούς είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με full face και βιντεοσκοπούσε το συμβάν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ασφάλεια του υφυπουργού είχε ρόλο… παρατηρητή, και δεν προχώρησε σε κάποια παραπάνω κίνηση (δεν έγινε κάτι άλλο πέρα από λεκτική επίθεση).

Ακούστηκαν ατάκες όπως: “Ωραία παρέα έχετε. Έτσι την κάνεις την εξυγίανση εσύ κ. Κοντονή; Μιλώντας με ανθρώπους που λασπολογούν τον Ολυμπιακό;”,“Καλά διαβάζουμε ότι τα έχεις κάνει πλακάκια εδώ και χρόνια με αυτούς”, “Πρέπει να ντρέπεσαι που κάθεσαι με αυτούς που στήνουν δίκες. Την κυβέρνηση την ψήφισαν και Ολυμπιακοί, αλλά θα δείτε τώρα μαύρο που θα πέσει”, “Αυτή είναι η εξυγίανση σας, καταλάβαμε τώρα τι παίχτηκε και στον τελικό του Κυπέλλου και παντού, έπεσαν οι μάσκες”, “Να φέρεις και τον Ζουράρι άλλη φορά να πιαστείτε αγκαλιά” και “Ντροπή σου που είσαι παρέα με τους Μελισσανιδικούς και τα κανονίζετε όλα”.

Να αναφέρουμε πως τα συγκεκριμένα άτομα επιτέθηκαν φραστικά και στους δημοσιογράφους που ήταν προσκεκλημένοι στο δείπνο. Δύο εξ αυτών φέρονται να δέχτηκαν και απειλές: “Εσάς καλύτερα να μην σας πετύχουμε πουθενά αλλού έξω…”!

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έφυγαν φωνάζοντας “ντροπή σου, Κοντονή! Με τον Ολυμπιακό μας δεν θα παίξει κανένας σας”

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε