Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρις Σίνγκλετον: Περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής έδειξαν οι εξετάσεις του παίκτη της Αναντολού Εφές

Κρις Σίνγκλετον: Περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής έδειξαν οι εξετάσεις του παίκτη της Αναντολού Εφές
Intime.gr

Επίσημη ενημέρωση, αναφορικά με την κατάσταση του Κρις Σίνγκλετον έδωσε η Aναντολού Εφές, με νεότερη ανάρτηση. Περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής έδειξαν οι εξετάσεις του παίκτη.

Πολύ σοβαρή είναι τελικά η κατάσταση της υγείας του Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (03.05) στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος. Κι αν αρχικά η Αναντολού Εφές ανακοίνωσε ότι η στεφανιογραφία που υποβλήθηκε ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν καθαρή, οι εξετάσεις που συνεχίστηκαν έδειξαν ότι υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα.

Με νεότερη ενημέρωσή του ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης έκανε γνωστό ότι ο 33χρονος έχει περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής, όπως αναφέρει το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε.

Τι είναι η περικαρδίτιδα και το ανεύρυσμα αορτής με τα οποία διαγνώστηκε ο Κρις Σίνγκλετον

Ο παίκτης, βάσει της ενημέρωσης της ομάδας του θα περάσει όλη την ημέρα στο νοσοκομείο και αύριο (4/05) θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Εφές αναφέρει: «Έπειτα από καρδιολογικές εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Κρις Σίνγκλετον, οι γιατροί διέγνωσαν περικαρδίτιδα και αμφοτερόπλευρη υπεζωκοτική συλλογή στον αθλητή μας. Στις εξετάσεις βρέθηκε βρέθηκε ανεύρυσμα της φλεβικής βαλβίδας της αορτής, αλλά δεν παρατηρήθηκε ανατομή.

Η εξέταση και η νοσηλεία του αθλητή μας συνεχίζεται στο νοσοκομείο. Ο αθλητής θας περάσει την ημέρα στο νοσοκομείο και θα επανεξεταστεί αύριο. Ο σύλλογος θα ενημερώσει για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anadolu Efes Spor Kulübü (@anadoluefessk)

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις