Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κρις Σίνγκλετον: Θετικά νέα για την υγεία του – Θα επιστρέψει σε ένα μήνα στο παρκέ

Κρις Σίνγκλετον: Θετικά νέα για την υγεία του – Θα επιστρέψει σε ένα μήνα στο παρκέ
ΦΩΤΟ intime

Ο Κρις Σίνγκλετον “πάγωσε” το ευρωπαϊκό μπάσκετ, μετά την ενημέρωση της Aναντολού Εφές, ότι οι εξετάσεις του έδειξαν περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής, αλλά πλέον τα νέα είναι πολύ πιο θετικά.

Σύμφωνα με όσα είπε για την κατάσταση της υγείας του Σίνγκλετον, ο γιατρός της Εφές, Χακάν Ουτσαρντάν, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είχε “καθαρή” στεφανιογραφία και έτσι αναμένεται να επιστρέψει σύντομα και στην ενεργό δράση.

Η ενημέρωση για τον Σίνγκλετον

«Από την Τετάρτη (3/5) φιλοξενούμε στον ασθενή στο νοσοκομείο μας. Στην αρχή, ένιωθε έναν πόνο στο στήθος. Αρχικά, υποβάλαμε τον ασθενή σε αγγειογραφία, η οποία δεν έδειξε κάποια καρδιοαγγειακή απόφραξη. Άρα, ο ασθενής δεν υπέστη έμφραγμα.

Οι υπόλοιπες εξετάσεις έδειξαν την κατάστασή του. Τότε, διαγνώσαμε ότι ο ασθενής έχει περικαρδίτιδα. Τι είναι η περικαρδίτιδα; Περικαρδίτιδα είναι μία φλεγμονή στην καρδιά. Είναι μία προσωρινή κατάσταση, η οποία συνήθως προκαλείται από μόλυνση. Οι ασθενείς συνήθως αναρρώνουν σε 2-3 εβδομάδες. Ορισμένες φορές η διαδικασία μπορεί να πάρει 1-2 μήνες, αλλά συνήθως είναι σε 2-3 εβδομάδες. Το ίδιο θα ισχύει για τον Κρις.

Αμέσως ξεκινήσαμε θεραπεία και ο οργανισμός του ανταποκρίνεται εξαιρετικά μέχρι στιγμής. Θα ξεκουραστεί για 1-2 εβδομάδες, αλλά θα του πάρει περίπου έναν μήνα για να επιστρέψει στο γήπεδο. Όλο αυτό το διάστημα θα τον παρακολουθούμε στενά. Έπειτα από έναν μήνα, θα μπορεί κανονικά να επιστρέψει στην αθλητική του ζωή και να συνεχίσει την καριέρα του στο μπάσκετ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις