Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι 0-0: Πήρε «φωτιά» η κορυφή της Premier League

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι 0-0: Πήρε «φωτιά» η κορυφή της Premier League
Reuters

Η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε… μονότερμα την Κρίσταλ Πάλας -εκτός έδρας- αλλά έμεινε στο 0-0 γεγονός που βάζει γερά την Λίβερπουλ στο “παιχνίδι” της κατάκτησης του τίτλου στην Premier League. Έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για γκολ οι φιλοξενούμενοι.

Μετά το 0-2 στο “Ετιχαντ” στον πρώτο γύρο, η Κρίσταλ Πάλας “έκοψε” άλλους δύο βαθμούς από την Μάντσεστερ Σίτι (0-0) στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, αποτέλεσμα που δίνει τεράστιο ενδιαφέρον στη μάχη του τίτλου.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν καταφέρνει να σκοράρει για δεύτερο σερί ματς (μετά το το 0-0 με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην φάση των “16” του Champions League) και με το βαθμό στο “Σέλχαρστ Παρκ” αύξησε μεν τη διαφορά της από την δεύτερη Λίβερπουλ στο +4, αλλά οι “κόκκινοι” έχουν ματς λιγότερο την Τετάρτη (16/03) με την Άρσεναλ κι αν νικήσουν, τότε θα μειώσουν στο -1 από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Οι «πολίτες» έχασαν πολλές ευκαιρίες, είχαν κραυγαλέες φάσεις για γκολ και δυο δοκάρια, αλλά έμειναν τελικά στο 0-0. Έτσι, από εκεί που βρέθηκαν στο +12 μέσα στη σεζόν από την βασική ανταγωνίστρια της Premier League, Λίβερπουλ, τώρα νιώθουν για τα καλά την… ανάσα της (70 β. η Σίτι και 66 οι “ρεντς”).

Μετά το “διπλό” στο “Μολινό” επί της Γουλβς (0-2) την περασμένη αγωνιστική, η Κρίσταλ Πάλας συμπλήρωσε 5 ματς χωρίς ήττα (3-2-0), ενώ στις 7 τελευταίες αγωνιστικές μετρά μόλις μία ήττα!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις