Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Live streaming η παρουσίαση του Πορτογάλου «σταρ» από την Αλ Νασρ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Live streaming η παρουσίαση του Πορτογάλου «σταρ» από την Αλ Νασρ
Reuters

Η Αλ Νασρ παρουσιάζει με κάθε μεγαλοπρέπεια την κορυφαία μετεγγραφή στην Ιστορία της, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος γίνεται πλέον… Σαουδάραβας!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε τα χέρια με την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας για διετές συμβόλαιο (έως το καλοκαίρι του 2025) και η αραβική ομάδα τον παρουσιάσει μπροστά σε 30.000 φιλάθλους, στην έδρα της, το «Mrsool Park».

Να σημειωθεί πως επικρατεί παροξυσμός για τον διάσημο άσο και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ήδη η Αλ Νασρ έχει έχει πουλήσει δύο εκατομμύρια φανέλες με τον αριθμό «7» τελευταίες 48 ώρες, ενώ ετοιμάζεται και δεύτερη παρτίδα προκειμένου να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση!

Όσον αφορά το ντεμπούτο του, αν και δεν έχει συμφωνηθεί ακόμη ημερομηνία σχετικά με την πρώτη εμφάνιση του, ο Πορτογάλος σταρ θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Αλ Νασρ με την Αλ Ταϊ για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας την Πέμπτη 5/1. Στη συνέχεια, ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αλ Σαμπάμπ (14/1) και το εντός έδρας παιχνίδι με την Ετιφάκ στις 21/1.

Το συμβόλαιο του 37χρονου Κριστιάνο Ρονάλντο θα έχει διάρκεια 2,5 χρόνια και θα του αποφέρει συνολικά το αστρονομικό ποσό των 500 εκατ. ευρώ! Στην όλη συμφωνία περιλαμβάνονται βεβαίως και η εκμετάλλευση του προφίλ του CR7 και τα εμπορικά έσοδα, με το «καθαρό» συμβόλαιό του να φτάνει τα 70 εκατ. ευρώ ετησίως.

https://www.youtube.com/watch?v=UbhdTHY3-fQ&feature=emb_title

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις