Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Άστοχο πέναλτι που στέρησε ιστορικό ρεκόρ και χαστούκι σε αντίπαλο

Κριστιάνο Ρονάλντο: Άστοχο πέναλτι που στέρησε ιστορικό ρεκόρ και χαστούκι σε αντίπαλο
ΦΩΤΟ Reuters

Άστοχος σε πέναλτι ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Πορτογαλίας με την Ιρλανδία για προκριματικά του Μουντιάλ 2022 και έτσι δεν έφτασε τα 110 γκολ με την εθνική ομάδα, ώστε να γίνει πρώτος σκόρερ όλων των εποχών σε εθνικό επίπεδο.

Στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης της Πορτογαλίας με την Ιρλανδία ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα γνωρίζοντας πως αν σκόραρε θα έφτανε τα 110 γκολ ξεπερνώντας τον Ιρανό Αλί Νταεϊ και φτάνοντας στην πρώτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών, όσον αφορά τις εθνικές ομάδες. Ο Ιρλανδό γκολκίπερ Μπαζούνου όμως είχε άλλη… άποψη και απέκρουσε την εκτέλεση του 36χρονου σταρ κρατώντας το μηδέν και στερώντας του το ρεκόρ.

Πριν από την εκτέλεση του πέναλτι πάντως ο Ρονάλντο εκνευρίστηκε με τον Ο’Σέι, που ενόχλησε τον Πορτογάλο βγάζοντας τη μπάλα από την θέση της. Ο Πορτογάλος έκανε απόπειρα να τον… χαστουκίσει, με τον διαιτητή να επεμβαίνει αλλά να μη δίνει ούτε κάρτα στον σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε μία φάση που σήκωνε ακόμα και αποβολή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις