Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η «ξινίλα» του στα βραβεία της FIFA έφερε «πάρτι» στα social media

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η «ξινίλα» του στα βραβεία της FIFA έφερε «πάρτι» στα social media
Reuters

Η αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού έχασε το βραβείο FIFA «The Best» από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, έγινε θέμα σχολιασμού.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι άφησε πίσω του τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι, κατακτώντας το βραβείο της FIFA «The Best» για το 2020.

Click4more: FIFA «The Best»: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψήφισε Μέσι, ο Αργεντινός «κοίταξε» αλλού!

Το βραβείο παρέδωσε προσωπικά στον Λεβαντόφσκι ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος έκανε… έκπληξη στον Πολωνό επιθετικό μπαίνοντας… μυστικά στα γραφεία της Μπάγερν Μονάχου, όπου ο παίκτης περίμενε τα αποτελέσματα του κορυφαίου παίκτη.

Παρά το γεγονός πως δεν κέρδισε, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να γίνει viral στα social media. Η έκφραση του Πορτογάλου τη στιγμή που ακούστηκε η… ήττα του, έγινε θέμα συζήτησης.

“Έχει το πιο θυμωμένο πρόσωπο από κάθε άλλη φορά”, “το βλέμμα του με σκοτώνει”, “ο Ρονάλνο δεν είναι καθόλου χαρούμενος, ξεκάθαρα”, δείτε την έκφραση του προσώπου του” ήταν μερικά μόνο από τα εκατοντάδες σχόλια στο twitter.

ΦΩΤΟ Twitter
The Best FIFA Football Awards – Zurich, Switzerland – December 17, 2020 Robert Lewandowski is awarded The Best FIFA Men’s Player as Cristiano Ronaldo looks on Pool via REUTERS/Valeriano Di Domenico

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις