Τρίτη, 7 Μαΐ
23oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο άγγελός μας είναι ήδη στην αγκαλιά του πατέρα» πόσταρε η αδερφή του Πορτογάλου

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο άγγελός μας είναι ήδη στην αγκαλιά του πατέρα» πόσταρε η αδερφή του Πορτογάλου
Reuters

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βιώνει στιγμές ανείπωτης θλίψης, λόγω του θανάτου ενός εκ των διδύμων που κυοφορούσε η σύντροφος του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες -την ώρα της γέννας- και η αδερφή του, Κάτια, του έστειλε μήνυμα στήριξης και αγάπης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανεβαίνει το δικό του… Γολγοθά. Ο Πορτογάλος επιθετικός έκανε γνωστό μέσω των social media πως η σύντροφος του Τζορτζίνα -που ήταν έγκυος σε δίδυμα- έχασε το ένα από τα δύο της παιδιά κατά την ώρα της γέννας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα social media κατακλύστηκαν από μηνύματα στήριξης προς τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη σύντροφο του.

Ανάμεσα στις συγκεκριμένες αναρτήσεις και αυτή της αδερφής του Πορτογάλου, Κάτια Αβέιρο. Ποστάροντας φωτογραφίες του ζευγαριού με τον γιο της, Χοσέ, η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο αναφέρθηκε στη συνέχεια στο… αγγελούδι που πλέον βρίσκεται δίπλα στον πατέρα τους (πέθανε το 2005 λόγω σοβαρών προβλημάτων που του προκάλεσε στο νεφρό το αλκοόλ) αλλά και στο κοριτσάκι -από τα δίδυμα- που βρίσκεται στη ζωή.

«Σας αγαπώ και η καρδιά μου είναι μαζί σας εκεί. Ο Θεός να σε φροντίζει και να δυναμώνει όλο και περισσότερο την πορεία σου. Ο άγγελός μας είναι ήδη στην αγκαλιά του πατέρα. Και το κοριτσάκι μας είναι εκεί, σταθερό και δυνατό και γεμάτο υγεία και θα μας δείχνει κάθε μέρα ότι μόνο η αγάπη έχει σημασία.» ανέφερε σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις