Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Οι συμπαίκτες του τον θέλουν εκτός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν την έναρξη του Μουντιάλ 2022

Κριστιάνο Ρονάλντο: Οι συμπαίκτες του τον θέλουν εκτός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν την έναρξη του Μουντιάλ 2022
Reuters

Η συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. “Ξένο σώμα” και… λίγο πριν την έξοδο από την ομάδα ο Πορτογάλος.

Δεδομένη θεωρείται πλέον η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη που έδωσε στον Πιρς Μόργκαν. Την Τετάρτη (16/11) κυκλοφόρησε το πρώτο μέρος των δηλώσεων του, με κάποια συγκεκριμένα σχόλια του να… ενοχλούν σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

“Δεν νομίζω ότι δεν σέβονται τους πιο έμπειρους ή τους μεγαλύτερους παίκτες, αλλά ζουν σε μια διαφορετική εποχή. Μπορώ να πω για το παιδί μου που είναι 12 ετών, πως η νοοτροπία του δεν είναι η ίδια. Η πείνα τους είναι διαφορετική. Νομίζω ότι έχουν τα πράγματα στα χέρια τους πιο εύκολα, δεν υποφέρουν και δεν τους νοιάζει” ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο Κριστιάνο Ρονάλντο και μπήκε στο… μάτι των συμπαικτών του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το κλίμα φαίνεται πως “στράβωσε” τόσο πολύ, που -σύμφωνα με την Daily Mail- οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμούν την αποχώρηση του πριν από το Μουντιάλ 2022!

Μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις, ο Ερικ Τεν Χαγκ δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του 37χρονου Πορτογάλου αστέρα, για αποχώρηση από το “Ολντ Τράφορντ”. Πολλά ακούγονται για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Στα άκρα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Κριστιάνο Ρονάλντο: Αφαιρέθηκε γιγαντοαφίσα του από το Ολντ Τράφορντ

Την ημέρα που αφαιρέθηκε από το “Ολντ Τράφορντ” η γιγαντοαφίσα του Κριστιάνο Ρονάλντο, η βρετανική εφημερίδα Sun αναφέρει πως ο εκπρόσωπός του, Ζόρζε Μέντες, βρίσκεται σε επαφές με τη Νιούκαστλ, για πιθανή μετεγγραφή του Πορτογάλου επιθετικού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις