Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Παρί, το φαβορί για την απόκτηση του Πορτογάλου!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ευρώπη χορεύει… στους ρυθμούς του Κριστιάνο Ρονάλντο. Άπαντες στη γηραιά Ήπειρο ασχολούνται με τον Πορτογάλο και το μέλλον του, μετά την είδηση ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, φαβορί για την απόκτηση του Ρονάλντο είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι ο μάναντζερ του Πορτογάλου αστέρα , Ζόρζε Μέντες, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της γαλλικής ομάδας, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, στις 3 Ιουνίου, στο Κάρντιφ, πριν από τον τελικό του Champions League μεταξύ της Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ατζέντης του Ρονάλντο εξήγησε στον Αλ-Κελαιφί την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται ο πελάτης του, αλλά και την επιθυμία του να αλλάξει ομάδα. Η Daily Mail αναφέρει επίσης, ότι ο Μέντες έχει άριστες σχέσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού έκανε τη συμφωνία για τον Ντι Μαρία, ενώ τις επόμενες ημέρες θα μπορούσε να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του Πέπε στο Παρίσι.

Στο κόλπο της απόκτησης του Ρονάλντο βρίσκεται, φυσικά, και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία είναι έτοιμη να επενδύσει 210 εκατομμύρια ευρώ, “θυσιάζοντας” και τον Ντε Χέα, προκειμένου να “κλείσει” τους Ρονάλντο και Άλβαρο Μοράτα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε