Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Σενάριο» με Μάντσεστερ Σίτι από την «Equipe»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Σενάριο» με Μάντσεστερ Σίτι από την «Equipe»
Reuters

Η έγκυρη «Equipe» κάνει λόγο για… διάθεση από πλευράς Κριστιάνο Ρονάλντο, να επιστρέψει στην Αγγλία και να φορέσει τη φανέλα της πρωταθλήτριας, Μάντσεστερ Σίτι.

Μπορεί αρκετά ξένα δημοσιεύματα να εμφανίζουν την Παρί Σεν Ζερμέν ως πιθανό “σταθμό” του Κριστιάνο Ρονάλντο, στην περίπτωση που τελικά αποχωρήσει από την Γιουβέντους, αλλά σύμφωνα με την “Equipe” ο 36χρονος Πορτογάλος βλέπει τον εαυτό του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Click4more: Ο αδερφός του ιδιοκτήτη της Παρί ρίχνει «βόμβα» με Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο

Όπως αναφέρει το έγκυρο γαλλικό Μέσο στην ηλεκτρονική του μορφή, ο Ζόρζε Μέντες και το επιτελείο του έχει ρίξει γέφυρες προς την πλευρά της Μάντσεστερ Σίτι και εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να μετακινηθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Η υπόθεση πάντως εμφανίζεται να είναι αρκετά πολύπλοκη. Η “Equipe” υποστηρίζει ότι ο χρόνος δεν είναι… σύμμαχος, αλλά η ανάγκη της Μάντσεστερ Σίτι για έναν επιθετικό κλάσης (δεν μπόρεσε να πάρει τον Κέιν από την Τότεναμ) ίσως να φέρει εξελίξεις.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο Κριστιάνο Ρονάλντο καλοβλέπει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις