Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Θα παίξει κόντρα στον Μέσι; Αμφίβολη η συμμετοχή του στο Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Θα παίξει κόντρα στον Μέσι; Αμφίβολη η συμμετοχή του στο Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα
Reuters

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, επέστρεψε στην Ιταλία και μπήκε σε καραντίνα. Στόχος του, να προλάβει τον αγώνα της Γιουβέντους με την Μπαρτσελόνα στο Champions League.

Αμφίβολη κρίνεται αυτή τη στιγμή η συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην μεγάλη αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μπαρτσελόνα για την 2η αγωνιστική του Champions League.

Κρούσμα κορονοϊού στη Γιουβέντους – Σε… απομόνωση η ομάδα

Ο Πορτογάλος επέστρεψε στο Τορίνο και σύμφωνα με τις φωτογραφίες του Reuters, τον παρέλαβε από το αεροδρόμιο ένα ασθενοφόρο, για να τον μεταφέρει στο ξενοδοχείο της Γιουβέντους. Στόχος όλων στη Γιουβέντους, είναι η ανάρρωση του “CR 7” πριν την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για το Champions League, εκεί όπου θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπος με τον Λιονέλ Μέσι.

Αδερφή Κριστιάνο Ρονάλντο: “Ο κορονοϊός είναι η μεγαλύτερη απάτη που έχω δει”

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο της UEFA, για τους αθλητές που έχουν κορονοϊό, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πρέπει να βρεθεί αρνητικός στο τεστ που θα κάνει για τον COVID 19 ακριβώς μία εβδομάδα πριν τον αγώνα, για να μπορέσουν να αγωνιστεί.

Το εν λόγω παιχνίδι θα γίνει στις 28 του μήνα. Ο Πορτογάλος θα πρέπει στις επόμενες οκτώ ημέρες να καταφέρει να… ξεπεράσει τον κορονοϊό, για να είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά κόντρα στον Λιονέλ Μέσι.

UEFA have confirmed that Cristiano Ronaldo must provide a negative COVID-19 test no less than one week before Juventus play FC Barcelona in order to play in the match.

Gepostet von ESPN FC am Mittwoch, 14. Oktober 2020

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις