Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Χαρίζουν» το πρόστιμο στην 13χρονη που μπήκε στο γήπεδο για να τον αγκαλιάσει

Κριστιάνο Ρονάλντο
Φωτογραφία αρχείου: Reuters

Το παιχνίδι, αυτό καθ΄ αυτό, δεν είχε να επιδείξει πολλά πράγματα, καθώς το Ιρλανδία – Πορτογαλία έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής, όμως, ήταν έστω και… άθελά του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είδε την Άντισον Γουίλαν, μια κοπέλα μόλις 13 ετών, να «μπουκάρει» στο φινάλε του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο και συγκινημένη να τρέχει στην αγκαλιά του!

Η μικρή από το Δουβλίνο λεγόταν αρχικά πως κινδύνευε να τιμωρηθεί με πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ (!) είδηση που αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Η ιρλανδική ομοσπονδία, ωστόσο, έπραξε ευτυχώς με τη στοιχειώδη λογική και κόντρα στα όσα αρχικά ακούστηκαν, ανακοίνωσε ότι θα χαρίσει το πρόστιμο.

«Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι η Άντισον ασφαλώς και δεν θα πληρώσει κανένα πρόστιμο για το ότι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ζήτησε τη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο», ανέφερε το γραφείο Επικοινωνίας της FAI.

Έζησε… το όνειρό της η πιτσιρίκα στην αγκαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η μικρή, από την πλευρά της, περιέγραψε τις στιγμές που έζησε πλάι στον CR7, ο οποίος και είπε στους φρουρούς να την αφήσουν κοντά του:

«Καθόμασταν στη δεύτερη σειρά και όταν το ματς έληξε έτρεξα προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Όλοι οι φρουροί με κυνηγούσαν αλλά κανείς δεν με έπιασε, ήμουν πολύ γρήγορη. Χάρη στον Άλαν, τον προπονητή μου και όλα τα σπριντ που με βάζει να κάνω.

Click4more: Κριστιάνο Ρονάλντο – Χεορχίνα Ροντρίγκεθ: Η φωτογραφία για τα δίδυμα έγινε η 2η κορυφαία στο instagram

Έτρεμα και έκλαιγα. Πήδηξα πάνω από τις πινακίδες και έτρεξα μέσα στο χορτάρι. Ο Κριστιάνο γύρισε και είπε στους φρουρούς να με αφήσουν. Με ρώτησε αν όλα είναι καλά, εγώ ήμουν απλά σε φάση “ω Θεέ μου, αυτό είναι το όνειρό μου κι επιτέλους γίνεται πραγματικότητα”», είπε.

Για να καταλήξει: «Ήταν μόνο ένα δευτερόλεπτο, αλλά τον αγκάλιασα και του είπα ότι είμαι τεράστια θαυμάστριά του κι εκείνος είπε ότι το εκτιμά και μου χάρισε τη φανέλα του».

Δείτε την στιγμή

Φωτογραφίες: Reuters.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις