Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πέθανε από κορονοϊό λίγες μέρες μετά τη μητέρα του

Κρήτη: Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πέθανε από κορονοϊό λίγες μέρες μετά τη μητέρα του
ΦΩΤΟ neakriti.gr

Απίστευτη τραγωδία στην Γαρίπα της Κρήτης, όπου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και διαιτητής, Γιώργος Κελαντωνάκης πέθανε από κορονοϊό σήμερα (23/3) λίγες ημέρες αφού ο ιός είχε στερήσει και τη ζωή της μητέρας του.

Σε βαρύ πένθος η κοινωνία της Γαρίπας στην Κρήτη, αφού ο γνωστός στο τοπικό ποδόσφαιρο, Γιώργος Κελαντωνάκης, πέθανε σήμερα (23/3) από κορονοϊό. Η τραγωδία για την οικογένειά του μεγαλώνει αν σκεφτεί κανείς πως ο θάνατός του ήρθε λίγες ημέρες μετά από εκείνον της μητέρας του, η οποία πέθανε επίσης λόγω του ιού.

Ο πρόεδρος του ΑΟ Γαρίπας Χρήστος Βασιλάκης ανέφερε στη συλλυπητήρια ανακοίνωση του σωματείου: «Δυστυχώς ο Γιώργος δεν τα κατάφερε. Έφυγε σήμερα και μαζί του παίρνει ένα κομμάτι από το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου και του χωριού μας. Ο Γιώργος ο Κελαντωνάκηςυπήρξε ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Γαρίπας . Επίσης υπηρέτησε και την διαιτησία του Ηρακλείου. Καλό ταξίδι Γιώργαρε θα σε θυμόμαστε με αγάπη. Το Δ/Σ του Α.Ο.Γαρίπας».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΠΣΗ αναφέροντας τα εξής: «Η Εκτελεστική Επιτροπή και η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για το θάνατο του παλαίμαχου διαιτητή και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Γαρίπας Γιώργου Κελαντωνάκη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις