Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ξεκάθαρο μήνυμα των Μιλγουόκι Μπακς: “Είμαστε έτοιμοι για θυσίες ώστε να έρθει η αλλαγή” (video)

Ξεκάθαρο μήνυμα των Μιλγουόκι Μπακς: “Είμαστε έτοιμοι για θυσίες ώστε να έρθει η αλλαγή” (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Μιλγουόκι Μπακς έστειλαν -για ακόμα μία φορά- το δικό τους μήνυμα για την αλλαγή που επιθυμούν να έρθει στις ΗΠΑ, τονίζοντας ότι θα συνεχίσουν να παλεύουν και να κάνουν θυσίες μέχρι αυτό να επιτευχθεί. 

Με ένα video με τίτλο “Η αλλαγή απαιτεί θυσίες”, που ανάρτησαν στο επίσημο κανάλι τους στο YouTube, οι Μιλγουόκι Μπακς κάνουν ξεκάθαρο πως θα συνεχίσουν να παλεύουν για όσα πιστεύουν και για την αλλαγή που θέλουν να δουν στις ΗΠΑ, παρά το γεγονός ότι η σεζόν στο NBA θα ολοκληρωθεί τελικά μέσα στα παρκέ. όπως αποφασίστηκε.

“Τι είσαι πρόθυμος να θυσιάσεις για να δεις την αλλαγή να έρχεται; Είμαστε έτοιμοι για θυσίες. Η ομορφιά αυτής της χώρας είναι η δυνατότητα να υπερασπίζεσαι αυτά που πιστεύεις. Είτε συμφωνείς είτε όχι με αυτό που υπερασπίζεται ο κόσμος, πρέπει να δείχνεις σεβασμό όταν κάποιος παίρνει θέση για κάτι και να μην μιλάς απλά γι αυτό, να περνάς σε δράση. Έχεις τη δυνατότητα να υπερασπιστείς αυτά που πιστεύεις. Οι Μιλγουόκι Μπακς αυτό κάνουν τώρα”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στο video, που συνοδεύεται με εικόνες από τις διαδηλώσεις στο Γουισκόνσιν αλλά και στη Μινεσότα για τα περιστατικά αστυνομικής βίας που οδήγησαν στον τραυματισμό του Μπλέικ και τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις