Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ξεκίνησαν οι «καμπάνες» για τη Νις – Κλείνει για 4 ματς το πέταλο των οργανωμένων

Ξεκίνησαν οι «καμπάνες» για τη Νις – Κλείνει για 4 ματς το πέταλο των οργανωμένων
ΦΩΤΟ Reuters

Κλειστό για τέσσερα ματς θα παραμείνει το πέταλο των οργανωμένων οπαδών της Νις, κατ’ εντολή της αστυνομίας, μετά τα μεγάλα επεισόδια στην αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ. Θετικοί οι Μασσαλοί στο να διεξαχθεί ξανά το ματς σε ουδέτερο γήπεδο. 

Οι πρώτες επιπτώσεις στην Νις για τα επεισόδια στο ματς με την Μαρσέιγ είναι γεγονός. Όπως μετέδωσε το Reuters, η αστυνομία αποφάσισε να «κλείσει» το πέταλο, όπου ξεκίνησαν τα επεισόδια για τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές.

Αυτή είναι η πρώτη από τις ποινές που θα επιβληθούν στο σύλλογο, καθώς η λίγκα συνεδριάζει την Τετάρτη, όπου θα αποφασίσει για το αν θα τιμωρηθεί η Νις, καθώς και για την έκβαση του αγώνα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μπροστά από τη συγκεκριμένη θύρα θα τοποθετηθεί περίφραξη, παρά το γεγονός ότι οι οργανωμένοι οπαδοί της Νις έχουν καταδικάσει το περιστατικό.

Εν τω μεταξύ ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Μαρσέιγ απάντησε στα σενάρια που θέλουν την επανάληψη του αγώνα με την Νις, μετά τα επεισόδια στη μεταξύ τους αναμέτρηση που διεκόπη στο 75ο λεπτό. Οι Μασσαλοί σύμφωνα με τον Ζακ Καρντόζ είναι σύμφωνοι για την επανάληψη του αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο.

«Αν πρέπει να ξαναπαίξουμε το παιχνίδι, σε ουδέτερη έδρα για παράδειγμα, από τη στιγμή που διάβασα ότι είναι ένα από τα σενάρια που προτάθηκαν, φυσικά η Μαρσέιγ είναι σύμφωνη με αυτό», τόνισε ο Ζακ Καρντόζ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις