Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ξενερωμένος ο Μέσι από την ήττα της Μπαρτσελόνα και τον τίτλο της Ρεάλ Μαδρίτης (videos)

Ξενερωμένος ο Μέσι από την ήττα της Μπαρτσελόνα και τον τίτλο της Ρεάλ Μαδρίτης (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Λέο Μέσι πέτυχε μία ακόμη γκολάρα κόντρα στην Οσασούνα, αλλά η Μπαρτσελόνα ήταν ξανά τραγική, ηττήθηκε από την Οσασούνα στο Καμπ Νόου και είδε τη Ρεάλ Μαδρίτης να πανηγυρίζει τον τίτλο στην Ισπανία.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Μέσι ήταν φανερά ξενερωμένος από την απόδοση της ομάδας του και στις πρώτες του δηλώσεις ήταν ξεκάθαρος: “Πρέπει να αλλάξουμε πολλά”.

Οι δηλώσεις του Μέσι

“Αν τέτοιες εμφανίσεις δεν μας κάνουν για το πρωτάθλημα, πως θα μας κάνουν για το Champions League. Δεν θέλαμε να τελειώσουμε έτσι, αλλά δείχνει το πώς ήταν η σεζόν, μια ασταθής ομάδας και πολύ αδύναμη, μας νικάνε σε ένταση και αυτοθυσία.

Kι εμείς βάλαμε από την πλευρά μας (σ.σ. για να πάρει τον τίτλο η Ρεάλ), πρέπει να κάνουμε γενική αυτοκριτική, ξεκινώντας από τους παίκτες. Είμαστε η Μπάρτσα και είμαστε υποχρεωμένοι να νικάμε σε όλα τα ματς.

Πρωταθλήτρια η Ρεάλ Μαδρίτης με… blackjack του Μπενζεμά (video)

Ήμασταν πολύ ασταθής, χάσαμε βαθμούς εκεί που δεν έπρεπε να τους χάσουμε, ο σημερινός αγώνας αντικατοπτρίζει το πώς ήταν η σεζόν μας.

Ρώμη, Λίβερπουλ (σ.σ. οι δύο οδυνηροί αποκλεισμοί στο Champions League), ο κόσμος χάνει την υπομονή του γιατί δεν του δίνουμε τίποτα… Αν θέλουμε να παλέψουμε για το Champions League, πρέπει να αλλάξουμε πολλά, να κάνουμε πολλή αυτοκριτική. Είχα πει ότι αν συνεχίσουμε έτσι, δεν μας φτάνει για την Ευρώπη. Δεν μας έφτασε, άλλωστε, ούτε για το πρωτάθλημα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις