Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πρωταθλήτρια η Ρεάλ Μαδρίτης με… blackjack του Μπενζεμά (video)

Πρωταθλήτρια η Ρεάλ Μαδρίτης με… blackjack του Μπενζεμά (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Με τον Καρίμ Μπενζεμά να κάνει… blackjack με 21 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-1 της Βιγιαρεάλ στην προτελευταία αγωνιστική της La Liga και κατέκτησε τον τίτλο στην Ισπανία.

Ο Γάλλος επιθετικός ήταν ο κορυφαίος παίκτης και πρώτος σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης στη σεζόν και έβαλε και το… κερασάκι στην τούρτα, σκοράροντας δύο ακόμη φορές στο προτελευταίο ματς του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο Ιμπόρα μείωσε στο τέλος για τα “κίτρινα υποβρύχια”, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι Μαδριλένοι επέστρεψαν έτσι στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος μετά από τρία χρόνια, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να κατακτά ξανά τον τίτλο, μετά την επιστροφή του στην ομάδα και τη Ρεάλ να φθάνει τα 34 τρόπαια πρωταθλητή στην τεράστια ιστορία της.

Από τα άλλα ματς της προτελευταίας αγωνιστικής, ξεχώρισε η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου από την αδιάφορη Οσασούνα, παρά τη γκολάρα του Μέσι, ενώ η Ρεάλ Σοσιεδάδ εκμεταλλεύτηκε το διπλό της Ατλέτικο Μαδρίτης στην έδρα της Χετάφε για να διατηρηθεί στην 6η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Τα αποτελέσματα στη La Liga

Εϊμπάρ – Βαγιαδολίδ 3-1
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Λεγκανές 0-2
Μπαρτσελόνα – Οσασούνα 1-2
Θέλτα – Λεβάντε 2-3
Χετάφε – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2
Μαγιόρκα – Γρανάδα 1-2
Ρεάλ Μπέτις – Αλαβές 1-2
Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 2-1
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Σεβίλη 0-0
Βαλένθια – Εσπανιόλ 1-0

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις