Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

“Ξένο σώμα” ο Μήτρογλου στη Μαρσέιγ – “Δεν θα έχει ευκαιρίες”

“Ξένο σώμα” ο Μήτρογλου στη Μαρσέιγ – “Δεν θα έχει ευκαιρίες”

Εκτός ομάδας έχει τεθεί ο Κώστας Μήτρογλου στη Μαρσέιγ, με τον τεχνικό της γαλλικής ομάδας, Άντρε Βίλας-Μπόας να το ξεκαθαρίζει σε σημερινή (15/10) συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε.

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν υπολογίζεται από την Μαρσέιγ και δεν πρόκειται να πάρει χρόνο συμμετοχής, όπως δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Άντρε Βίλας-Μπόας επικυρώνοντας ουσιαστικά αυτό που είχε ξεκαθαρίσει από το καλοκαίρι στον Έλληνα επιθετικό.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League είχε διαμηνύσει στον Μήτρογλου να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά αυτός δεν τα κατάφερε και έτσι έχει παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας όντας ανενεργός.

“Του είπαμε στην αρχή της σεζόν ότι δεν υπολογίζεται. Δεν βρήκε την λύση, έχει συμβόλαιο. Δεν νομίζω ότι θα έχει την ευκαιρία του” ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής και προσέθεσε:  “Είναι κάτι το οποίο δεν μου αρέσει. Επέλεξα την ομάδα μου για την φετινή σεζόν και δεν είναι στις επιλογές μου. Το ίδιο συμβαίνει με τον Σαμπρόλ και τον Ρόκια, στους οποίους είπαμε να αναζητήσουν ομάδα”.

Θυμίζουμε πως τα προηγούμενα δύο χρόνια ο Μήτρογλου παραχωρήθηκε δανεικός σε Γαλατασαράι και Αϊντχόφεν αντίστοιχα, ενώ το συμβόλαιό του με τη Μαρσέιγ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις