Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ξέσπασε μεγάλη κόντρα μεταξύ Ντουράντ και Πίπεν με «αιχμηρά» σχόλια

Ξέσπασε μεγάλη κόντρα μεταξύ Ντουράντ και Πίπεν με «αιχμηρά» σχόλια
ΦΩΤΟ Reuters

Σκότι Πίπεν και Κέβιν Ντουράντ ξεκίνησαν μία νέα κόντρα στους “κύκλους” του NBA, με αμφότερους να κάνουν… αιχμηρά σχόλια για τον άλλον, με βάση τα πεπραγμένα τους στο παρκέ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο θρύλος των Σικάγο Μπουλς άσκησε κριτική στον σούπερ σταρ των Μπρούκλιν Νετς, για τον αποκλεισμό από τους Μιλγουόκι Μπακς, αλλά και τη σύγκριση με τον Λεμπρόν Τζέιμς. «Για να ξεπεράσεις τον Λεμπρόν χρειάζονται πολύ περισσότερα από ατομική προσπάθεια. Ο Λεμπρόν είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης ομάδας, που καταλαβαίνει τη σημασία της ομάδας και τι χρειάζεται για να κερδίσεις. Ο Ντουράντ δεν έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο ακόμη. Αποκλείστηκε στα playoffs. Πιστεύω πως έχει πολλά να μάθει ακόμη για το τι χρειάζεται προκειμένου να οδηγήσεις την ομάδα σου στη νίκη», ανέφερε ο Πίπεν.

Ο Ντουράντ βγήκε να απαντήσει όμως στα social media, θυμίζοντας τις… χειρότερες στιγμές στην τεράστια καριέρα του alter ego του Μάικλ Τζόρνταν: «Ο μεγάλος Πίπεν δεν είχε αρνηθεί να μπει στον αγώνα στα τελευταία δευτερόλεπτα γιατί ο προπονητής του είχε δείξει ένα σύστημα για έναν καλύτερο σουτέρ; Ο Σκότι επίσης διάλεξε να απολαύσει το καλοκαίρι, αφού επέλεξε να κάνει την αποκατάσταση του τραυματισμού του μέσα στη σεζόν».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις