Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξέσπασε ο Μπέιλ κατά των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης: “Δεν βγάζει νόημα να αποδοκιμάζουν τους παίκτες τους”

Ξέσπασε ο Μπέιλ κατά των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης: “Δεν βγάζει νόημα να αποδοκιμάζουν τους παίκτες τους”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια στο “στόχαστρο” των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα έχει φθάσει στο σημείο να αποδοκιμάζεται σε κάθε λάθος του στο γήπεδο, παρά το γεγονός ότι χάρισε στην ομάδα ένα Champions League με τα γκολ του.

Ο Ουαλός δεν έχει σταθερή παρουσία στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έχει προκαλέσει τους οπαδούς φεύγοντας από αγώνες για να παίξει… γκολφ, όταν δεν αγωνίζεται.

Ο ίδιος ξέσπασε όμως όταν ρωτήθηκε για τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του, υποστηρίζοντας ότι οι οπαδοί “πληγώνουν” τους εαυτούς τους με την ενέργειά τους αυτή.

Το ξέσπασμα του Μπέιλ για τις αποδοκιμασίες

«Δεν το γνώριζα προτού υπογράψω στη Ρεάλ. Είναι από αυτά τα πράγματα που δεν περιμένεις. Δεν περιμένεις ότι οι οπαδοί της ίδιας σου της ομάδας θα έχουν αυτή τη συμπεριφορά. Το καταλαβαίνω να είναι μια γενική αποδοκιμασία προς την ομάδα αν δεν παίζει καλά και χάνει για παράδειγμα 2-0 στο ημίχρονο.

Αλλά το να σφυρίζουν σε έναν παίκτη, το θεωρώ λάθος. Τέτοιες στιγμές χρειάζεσαι την υποστήριξή τους. Αν αρχίζουν να σφυρίζουν και να αποδοκιμάζουν, η αυτοπεποίθηση πέφτει και τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Μετά θα αρχίσεις να παίζεις χειρότερα κι αυτοί θα γίνουν ακόμα πιο εξαγριωμένοι. Πληγώνουν τους εαυτούς τους με αυτόν τον τρόπο. Δεν βγάζει νόημα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις