Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξέσπασε ο Σέρχιο Αγκουέρο για τον Λιονέλ Μέσι: «Τον σκότωσαν στη Γαλλία, είναι μ@λ@κ@ς»

Ξέσπασε ο Σέρχιο Αγκουέρο για τον Λιονέλ Μέσι: «Τον σκότωσαν στη Γαλλία, είναι μ@λ@κ@ς»
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Λιονέλ Μέσι δέχεται ξανά κριτική στη Γαλλία, μετά την εμφάνισή του στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League, παρά τη νίκη της ομάδας του.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν ήταν για μία ακόμη φορά ο… γνωστός Μέσι και τα γαλλικά ΜΜΕ τον “δίκασαν” μετά τον αγώνα. Μέχρι και η κορυφαία εφημερίδα Equipe, τον ανέδειξε ως τον χειρότερο της ομάδας του και τον βαθμολόγησε με μόλις 3 βαθμούς.

Το σχόλιό της δε για την απόδοσή του, ήταν “κοφτερό” και ανέφερε: “Υπάρχει κάτι πραγματικά θλιβερό βλέποντάς τον σε αυτή την κατάσταση. Στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας σχεδόν ως μέσος, δεν έδειχνε να μπορεί να ανταποκριθεί με εξαίρεση την πάσα στον Εμπαπέ. Στο ένας εναντίον ενός υπέφερε. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε και είχε κάποιες καλές στιγμές. Αυτός ο Μέσι είναι ανησυχητικός”.

Το γεγονός έφερε όμως και το ξέσπασμα του φίλου του Μέσι, Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος και τον υπερασπίστηκε κόντρα στην κριτική: “Ο Λέο έπαιξε καλά. Δεν το λέω επειδή είναι φίλος, αλλά επειδή έπαιζε σκληρά. Ήταν καλός και πολύ δραστήριος. Στη Γαλλία, τα περιοδικά και οι εφημερίδες τον “σκότωσαν”. Είναι μ@λ@κες. Είχα προγραμματίσει μια συνέντευξη με ένα γαλλικό περιοδικό, αλλά είπα: Όχι, γιατί υποστηρίζω τον Λιονέλ Μέσι. Τα λέμε σύντομα, τώρα είμαι θυμωμένος”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο Twitch ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις