Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Ξέσπασμα” Αντεμπαγιόρ: “Με κατηγορούν ότι μετέφερα τον κορονοϊό δεν κάνω καμία δωρεά”

“Ξέσπασμα” Αντεμπαγιόρ: “Με κατηγορούν ότι μετέφερα τον κορονοϊό δεν κάνω καμία δωρεά”
ΦΩΤΟ Intime

Ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, με μεγάλη καριέρα στην Premier League στο παρελθόν, δήλωσε ευθαρσώς ότι δεν θα κάνει καμία δωρεά για τη μάχη ενάντια στον κορονοϊό.

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του επιθετικού από το Τόνγκο, Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, ότι δεν θα κάνει καμία χρηματική δωρεά, ώστε να βοηθήσει στον αγώνα ενάντια στον κορονοϊό.

Ο 35χρονος σέντερ φορ που αυτό το διάστημα αγωνίζεται στην Παραγουάη, επέστρεψε στην πατρίδα του όταν ξέσπασε η πανδημία, και κατηγορήθηκε από κάποιους ότι αυτός ήταν που μετέφερε τον ιό εκεί.

Ο ίδιος πήρε θέση απαντώντας πως δεν θα δωρίσει ούτε… ευρώ και ότι δεν δέχεται συγκρίσεις με τον Ντρογκμπά ή τον Ετό, οι οποίοι έχουν προσφέρει αρκετές χιλιάδες ευρώ σε Ακτή Ελεφαντοστού και Καμερούν αντίστοιχα.

“Λένε πως δεν έχω δώσει χρήματα. Θα το κάνω ξεκάθαρο. Δεν πρόκειται να κάνω κάποια δωρεά. Είναι απλό. Κάνω αυτό που θέλω, τρώω αυτό που θέλω. Αργότερα, θα υπάρξουν άνθρωποι οι οποίοι θα με κριτικάρουν επειδή δεν έδωσα χρήματα.

Κάποιοι πιστεύουν ότι εγώ έφερα τον κορονοϊό. Δυστυχώς, έτσι είναι οι άνθρωποι εδώ. Μπορούν να με συγκρίνουν με τον Ντρογκμπά, μπορούν να με συγκρίνουν με τον Ετό, αλλά δυστυχώς δεν είμαι κανένας από αυτούς. Είμαι ο Εμανουέλ Σέι Αντεμπαγιόρ και πάντα θα κάνω αυτό που θέλω” είπε χαρακτηριστικά ο Αντεμπαγιόρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις