Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

«Ξέσπασμα» Κουρτουά – «Είμαστε άνθρωποι, όχι μαριονέτες»

«Ξέσπασμα» Κουρτουά – «Είμαστε άνθρωποι, όχι μαριονέτες»
ΦΩΤΟ Reuters

Φοβερά εκνευρισμένος ήταν ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, μετά το ματς με την Οσασούνα (0-0) καθώς οι συνθήκες υπό τις οποίες διεξήχθη η αναμέτρηση στη χιονισμένη Παμπλόνα ήταν τουλάχιστον επικίνδυνες για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Ο Τιμπό Κουρτουά καταφέρθηκε εναντίον της διοργανώτρια αρχής της La Liga, που επέτρεψε τη διεξαγωγή του χθεσινού (9/1) ματς με την Οσασούνα παρά τις πολύ κακές καιρικές συνθήκες, τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι και όχι τηλεοπτικό show.

“Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Οσασούνα για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, αλλά είναι ατυχές αυτό που κάνει η La Liga με εμάς, τη Ράγιο Βαγιεκάνο αλλά και με άλλες ομάδες. Η κακοκαιρία ήταν γνωστή πως θα συμβεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά μας ανάγκασαν να ταξιδέψουμε κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες. Τώρα δεν μπορούμε να επιστρέψουμε πίσω.

Είμαστε άνθρωποι, όχι τηλεοπτικό show. Νομίζω πως κάναμε ό,τι μας ζήτησαν, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα χάναμε τρεις βαθμούς στα χαρτιά. Πρέπει να σκεφτούν ότι οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι και όχι μαριονέτες που πρέπει να παίζουν πάντα. Έχουμε έρθει στο γήπεδο από χιονισμένους δρόμους. Πρέπει να προσέξουμε την ασφάλεια των ανθρώπων. Έχουμε οικογένειες” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βέλγος γκολκίπερ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις