Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

«Ξέσπασμα» παίκτη της Γ’ Εθνικής: «Είμαστε στα όριά μας, έχουμε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας»

«Ξέσπασμα» παίκτη της Γ’ Εθνικής: «Είμαστε στα όριά μας, έχουμε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας»
ΦΩΤΟ Intime

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Σωτήρης Τσάτσος, που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη αναφορικά  με την κατάσταση που έχουν οδηγηθεί αυτός και οι συναθλητές του εξαιτίας της μη έναρξης του πρωταθλήματος, αφού τόνισε πως στη Θεσσαλονίκη τρεις παίκτες έχουν αποπειραθεί να αυτοκτονήσουν.

Σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» ο παίκτης της Α.Ο Διαβολιτσίου, Σωτήρης Τσάτσος, μίλησε για την τραγική κατάσταση που βιώνει αυτός και χιλιάδες συναθλητές του σε μικρότερες κατηγορίες, που δεν έχουν ξεκινήσει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο 42χρονος παίκτης τόνισε πως τα έσοδα είναι μηδενικά, ενώ αποκάλυψε πως τρεις συναθλητές του έχουν επιχειρήσεις να αυτοκτονήσουν, καλώντας την Πολιτεία να βάλει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση, ενώ όπως είπε οι παίκτες των ερασιτεχνικών κατηγοριών θα συγκεντρωθούν ειρηνικά στο Σύνταγμα την Παρασκευή (5/2) προκειμένου να προβάλλουν τα αιτήματά τους.

«Δεν αρκούμαστε στα ψέματα που μας λέει η κυβέρνηση, έχουμε καταθέσει ένα πολύ αυστηρό πρωτόκολλο και δεν καταλαβαίνουμε γιατί ενώ άλλες κατηγορίες αγωνίζονται, εμείς δεν αγωνιζόμαστε. Έχουμε δημιουργήσει ένα άτυπο θεσμικό όργανο για να εκπροσωπούμαστε στις διάφορες συζητήσεις. Μετά από 3.5 μήνες υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ζούνε στην εξαθλίωση. Θα το πω πρώτη φορά τώρα πως είχαμε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας αθλητών στη Θεσσαλονίκη. Είναι πάρα πολύ σοβαρή η κατάσταση. Δεν είμαστε απλά στα όριά μας, τα έχουμε ξεπεράσει προ πολλού. Από τις αρχές Νοεμβρίου μέχρι σήμερα δεν έχουμε καθόλου έσοδα, έχουμε επανειλημμένα πιέσει να ενταχθούμε στην όποια βοήθεια γιατί είμαστε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και δεν έχουμε επαγγελματικά συμβόλαια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τσάτσος και όσον αφορά την συγκέντρωση της Παρασκευής προσέθεσε: «Θα γίνει μια ειρηνική και ιστορική διαδήλωση στο Σύνταγμα, δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά να βγούμε αθλητές στο δρόμο, είναι ένα σημάδι πως κάτι αρχίζει και αλλάζει για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον και για μας και για τα νέα παιδιά. Στα σχολεία τα παιδιά δεν κινδυνεύουν αλλά εμείς στο γήπεδο 9.000 τετραγωνικών είναι επικίνδυνα;»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις