Τρίτη, 7 Μαΐ
22oC Αθήνα

«Ξέσπασμα» Χιμένεθ: «Πίστα πατινάζ και καταστροφή ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ»

«Ξέσπασμα» Χιμένεθ: «Πίστα πατινάζ και καταστροφή ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν εκνευρισμένος με τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ μετά το ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο, δηλώνοντας πως δεν αντιστοιχεί σε ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Ευχαριστημένος με την αντίδραση της ΑΕΚ, αλλά δυσαρεστημένος με την αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν ο προπονητής της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση κόντρα στο Βόλο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Ο Ισπανός τεχνικός εξέφρασε μάλιστα την έντονη δυσαρέσκειά του για τον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, χαρακτηρίζοντάς τον «καταστροφικό» «πίστα για… πατινάζ» όπου αν θες να παίξεις γρήγορα δεν γίνεται, αφού το χορτάρι σηκώνεται και γλιστράς.

«Χαρίσαμε δύο γκολ, αλλά το θετικό είναι η αντίδραση της ομάδας. Είναι επείγον να επανέλθουν παίκτες κυρίως στην αμυντική γραμμή. Ο αγωνιστικός χώρος είναι καταστροφικός. Δεν ξέρω σε ποιον αντιστοιχεί αυτό.

Οι ομάδες που έρχονται, στήνονται πίσω και προσπαθούν να παίξουν με αντεπιθέσεις. Όταν γυρίζεις, αμέσως γλιστράς και πέφτεις. Σηκώνεται το χορτάρι και πέφτουν, όταν ένας παίκτης προσπαθεί να γυρίσει κατεύθυνση. Από ψηλά φαίνεται καλός ο αγωνιστικός χώρος. Από κοντά είναι… πίστα πατινάζ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μανόλο Χιμένεθ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις