Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κύπελλο Αγγλίας: Ποδοσφαιρικό… θαύμα από Λίνκολν! “Σοκ” για Λέστερ [vid]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Δεν έχει χαρακτηριστεί άδικα ο θεσμός των εκπλήξεων. Η… άσημη Λίνκολν της National League νίκησε εκτός έδρας την Μπέρνλι της Premier |League και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του FA Cup για πρώτη φορά στην ιστορίας της. Αποκλεισμός και για τη Λέστερ. Εύκολα η Τσέλσι.

Από τα ποδοσφαιρικά… θαύματα που συνηθίζονται στο Κύπελλο Αγγλίας. Η άγνωστη Λίνκολν, που αγωνίζεται στην πέμπτη τη τάξη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου κατάφερε το απίστευτο.

Η ομάδα του Ντάνι Κόουλ νίκησε εκτός έδρας την Μπέρνλι που αγωνίζεται στην Premier League και προκρίθηκε στους “8” του F.A. Cup.

Το ιστορικό γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Ράγκετ στο 89′.

 

Αποκλεισμός και για τη Λέστερ. Η Μίλγουολ άφησε εκτός συνέχειας την ομάδα του Ρανιέρι με ένα γκολ του Κάμινγκς στην εκπνοή του αγώνα.

Η Τσέλσι επικράτησε 2-0 εκτός έδρας των Γουλβς και προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπελλου Αγγλίας. Ο Πέδρο στο 65΄ έκανε το 1-0 για τους «μπλε» και στο 89′ ο Ντιέγκο Κόστα «σφράγισε» την πρόκριση για την ομάδα του.

 

Σε άλλη αναμέτρηση του θεσμού η Χάντερσφιλντ κράτησε το 0-0 στην έδρα της απέναντι στο μεγάλο φαβορί Μάντσεστερ Σίτι και έτσι οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές του στο Έτιχαντ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της φάσης των «16»:

 

Σάββατο

Μπέρνλι – Λίνκολν 0-1
Χάντερσφιλντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-0
Μίντλεσμπρο – Όξφορντ 3-2
Μίλγουολ – Λέστερ 1-0
Γουλβς – Τσέλσι 2-0

 

Κυριακή

Φούλαμ – Τότεναμ
Μπλάκμπερν – Μάντσεστερ Γ.

Δευτέρα

Σάτον – Άρσεναλ

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε