Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Κύπελλο Αγγλίας: Στους «8» με «ζόρι» η Μάντσεστερ Σίτι

Κύπελλο Αγγλίας: Στους «8» με «ζόρι» η Μάντσεστερ Σίτι
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε παραπάνω απ ‘ότι θα περίμενε κανείς κόντρα στην Πιτέρμπορο τη Τσάμπιονσιπ, αλλά με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Οκτώ λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο (60΄-67΄) αρκούσαν στην Μάντσεστερ Σίτι να επικρατήσει με 2-0 στο «Ουέστον Χοους» επί της Πιτέρμπορο και να προκριθεί στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας.

Οι γηπεδούχοι άντεξαν ένα ημίχρονο, καθώς στο δεύτερο οι «πολίτες» άνοιξαν λίγο το ρυθμό και με τους Μαχρέζ, Γκρίλις πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ «κλειδώνοντας» την πρόκριση για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Στον αγώνα με την Πιτέρμπορο ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσε (για πρώτη φορά) το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Ουκρανό, Ολεξάντρ Ζιντσένκο. Ο 25χρονος αμυντικός μπήκε στο γήπεδο κρατώντας τη σημαία της πατρίδας του, προκαλώντας το χειροκρότημα συμπαικτών και αντιπάλων, αλλά και του κόσμου που βρέθηκε στις εξέδρες.

Μαζί της πέρασε και η Κρίσταλ Πάλας που βρήκε πολύ σθεναρή αντίσταση από την Στόουκ. Οι Λονδρέζοι άνοιξαν το σκορ στο 53ο λεπτό με τον Κουγιατέ, ωστόσο στο 58′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Τίμον. «Λυτρωτής» ήταν ο Ρίντεβαλντ που με ένα τέρμα στο 82′ έστειλε την ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά στην επόμενη φάση με το τελικό 2-1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις