Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: O Αντρέας Έκμπεργκ διαιτητής στη ρεβάνς ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: O Αντρέας Έκμπεργκ διαιτητής στη ρεβάνς ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
Intime.gr

Η ΚΕΔ έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες ρεβάνς (ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός – Παναιτωλικός και Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τον Αντρέας Έκμπεργκ όρισε η ΚΕΔ για να “σφυρίξει” τη ρεβάνς της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο 37χρονος Σουηδός ρέφερι είχε οριστεί και στον πρώτο προημιτελικό της Τούμπας, αλλά αντικαταστάθηκε λόγω κορονοϊού. Θα είναι ο δεύτερος αγώνας που θα διευθύνει σε ελληνική διοργάνωση, μιας και είχε βρεθεί τον περασμένο Μαΐο στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (1-4) για τα playoffs της Superleague.

Βοηθοί του Έκμπεργκ, όπως και στην Τούμπα (δεν αντικαταστάθηκαν) θα είναι οι συμπατριώτες του Τσουλούμ και Κλύβερ, ενώ στο VAR θα είναι ο Ιταλός Ντανιέλε Κίφι με βοηθό τον Πολυχρόνη Κωσταρά. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σπύρος Ζαμπαλάς.

Όσον αφορά τις άλλες δυο ρεβάνς της φάσης των “8” του Κυπέλλου, στο Ολυμπιακός – Παναιτωλικός θα είναι διαιτητής ο Στάθης Γκορτσίλας με τον Αριστομένη Κουτσιαύτη στο VAR, ενώ στο Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος με τον Άγγελο Ευαγγέλου στο VAR.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις