Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Διακόπηκε αγώνας μετά από άγρια επεισόδια – Στο νοσοκομείο ποδοσφαιριστής

Κύπελλο Ελλάδας: Διακόπηκε αγώνας μετά από άγρια επεισόδια – Στο νοσοκομείο ποδοσφαιριστής

Στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Εθνικό, υπήρξε σφοδρή ένταση με αποτέλεσμα παίκτης των φιλοξενούμενων να καταλήξει με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και η αναμέτρηση να διακοπεί. 

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην Κομοτηνή για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Πανθρακικού και του Εθνικού, παρότι όλα κυλούσαν ομαλά, ένα δυνατό μαρκάρισμα στο 43ο λεπτό στάθηκε αφορμή για να προκληθεί ο απόλυτος πανικός.

Όπως ήταν λογικό η αναμέτρηση διακόπηκε, αφού οι συμπλοκές ήταν τόσο άγριες, που είχαν ως αποτέλεσμα ένας ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων να τραυματιστεί και να χρειαστεί να τον παραλάβει ασθενοφόρο από το γήπεδο, προκειμένου να οδηγηθεί στο πληρέστερο νοσοκομείο.

Το παιχνίδι μάλιστα διακόπηκε οριστικά, καθώς η πλευρά του Εθνικού αποφάσισε να μην ξανά βγει στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που σημαίνει πως η τύχη της εν λόγω αναμέτρησης θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Για την ιστορία πριν από την διακοπή του αγώνα για το εν λόγω τραγικό περιστατικό, ο Εθνικός νικούσε 1-0 του Πανθρακικού.

 

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις