Παρασκευή, 17 Μαΐ
20oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Ματσάρα στη Ζάκυνθο, βρήκαν στο… δοκάρι στις Σέρρες

Κύπελλο Ελλάδας: Ματσάρα στη Ζάκυνθο, βρήκαν στο… δοκάρι στις Σέρρες

Με την ισοπαλία (2-2) έφυγε από την έδρα της Ζακύνθου ο Εργοτέλης, παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 – Στο 0-0 έμειναν ο Πανσερραϊκός με τον Κισσαμικό.

 Ζάκυνθος και Εργοτέλης αναδείχθηκαν ισόπαλοι στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου σε ένα παιχνίδι που από 2-0 έγινε 2-2. Οι Ζαϊρί και Βυθούλκας ήταν οι κορυφαίοι για τους γηπεδούχους, με τον Μαροκινό να… σερβίρει δυο φορές και τον Έλληνα επιθετικό να βρίσκει αντίστοιχες φορές τα αντίπαλα δίχτυα.

Οι Κρητικοί κατάφεραν μειώσουν με το πλασέ Μπουρσέλη στο 71′, ενώ δύο λεπτά μετά ο Ίνιατς σκόραρε από την μικρή περιοχή, αλλά το γκολ σωστά δεν μέτρησε, καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και κατάφεραν να φτάσουν στο 2-2στο 83’ με το πλασέ του Ίνιατς.

Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Αλμπί (89′), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν -λίγο νωρίτερα- καλή ευκαιρία να πάρουν τη νίκη με τον Ζαϊρί να μην μπορεί να νικήσει τον Αθανασίου με σουτ εκτός περιοχής.

Στο άλλο παιχνίδι για το Κύπελλο, που ξεκίνησε στις 15:00, Πανσερραϊκός και Κισσαμικός έμειναν στο 0-0. Η αναμέτρηση είχε πολύ λίγες φάσεις και στις πιο αξιοσημείωτες από αυτές ήταν τα δύο δοκάρια, ένα από κάθε ομάδα.

Ο Πανσερραϊκός είχε δοκάρι στο 31′ μετά από σουτ του Σιάκκα έξω από την περιοχή ενώ ο Κισσαμικός “απάντησε” στα δοκάρια στο 60′ όταν το σουτ του Τσουβαλτσίδης χτύπησε στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού και έφυγε άουτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε