Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας, Ολυμπιακός – Ατρόμητος 4-1: «Μυθικός» Μαρσέλο έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στους Πειραιώτες

Κύπελλο Ελλάδας, Ολυμπιακός – Ατρόμητος 4-1: «Μυθικός» Μαρσέλο έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στους Πειραιώτες
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός “διέλυσε” τον Ατρόμητο με 4-1 για τη φάση των “16” στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον Μαρσέλο να κάνει την πρώτη σπουδαία του εμφάνιση με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Με τον Ολυμπιακό να έχει δεχθεί από νωρίς γκολ και να είναι ισόπαλος με τον Ατρόμητο, ο Μαρσέλο πήρε το… όπλο του και με δύο φοβερά γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, με σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Μπιέλ είχε ανοίξει το σκορ, με τον Κγιάρτανσον να ισοφαρίζει προσωρινά και τον Ελ Αραμπί να σκοράρει ανάμεσα στα δύο τέρματα του Βραζιλιάνου, για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 4-1.

Το παιχνίδι

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ επιθετικά το ματς και κατάφερε να πετύχει ένα γκολ μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα, με ωραία ενέργεια και σουτ του Μπιέλ. Ο Ατρόμητος “απάντησε” όμως αμέσως, αφού από ένα γέμισμα από φάουλ από μακριά, ο Κγιάρτανσον πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1 στο ματς.

Οι Πειραιώτες έχασαν στη συνέχεια σημαντικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, με τον Μπακαμπού να αστοχεί δις από πλεονεκτική θέση, αλλά και οι φιλοξενούμενοι είχαν τις δικές τους καλές στιγμές για να πάρουν το προβάδισμα. Ο Τζολκάκης είπε όμως “όχι” και σε τετ-α-τετ, για να μείνει το ισόπαλο αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος όμως, ο Ολυμπιακός “καθάρισε” εύκολα το ματς, με τον Μαρσέλο να λύνει το… γόρδιο δεσμό με ένα εκπληκτικό σουτ στο 50′, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την “ερυθρόλευκη” φανέλα.

Ακολούθησε ένα τρίτο γκολ από τον Ελ Αραμπί μετά από σουτ του Φορτούνη που κόντραρε, για να βάλει και το… κερασάκι ο Μαρσέλο ξανά στο 65′, με ένα δεύτερο πανέμορφο τέρμα. Ο Ολυμπιακός “πίεσε” και για άλλα γκολ, αλλά το 4-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις στο Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Βρουσάι, Ντόι, Ρέτσος, Μαρσέλο (69’ Ρέαμπτσιουκ), Εμβιλά, Κασάμι (60’ Σαμασέκου), Αγκιμπού (46’ Γκάρι Ροντρίγκες), Φορτούνης (71’ Χάμες), Μπιέλ, Μπακαμπού (60’ Ελ Αραμπί)

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Έντερ (75’ Οικονομίδης), Κούεν, Φριτζόνσον, Ροτάριου (75’ Τζοβάρας), Ρομπάιγ (68’ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (68’ Τζαβίδας)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις