Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας, Παναιτωλικός – Νίκη Βόλου 1-0: Δύσκολη νίκη – πρόκριση για τους Αγρινιώτες

Κύπελλο Ελλάδας, Παναιτωλικός – Νίκη Βόλου 1-0: Δύσκολη νίκη – πρόκριση για τους Αγρινιώτες
ΦΩΤΟ Intime

Ένα γκολ του Βέργου στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, χάρισε τη δεύτερη νίκη στον Παναιτωλικό επί της Νίκης Βόλου και πάλι με 1-0, για να πανηγυρίσουν οι Αγρινιώτες την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Αναστασίου αγωνίστηκε με αρκετούς βασικούς για να “τσεκάρει” το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση, αλλά είχε μόλις μία καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με κεφαλιά του Μαλή.

Οι Βολιώτες θα μπορούσαν μάλιστα να σκοράρουν πρώτοι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά Τζοβάρας και Γκαρθία έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και ο Ροντρίγκες στις καθυστερήσεις είχε δοκάρι. Το γκολ δεν ήρθε όμως και οι γηπεδούχοι “τελείωσαν” την υπόθεση πρόκριση με τον Βέργο να κλέβει την μπάλα και να φεύγει στην αντεπίθεση για να γράψει το τελικό 1-0 στο ματς.

Οι συνθέσεις στο Παναιτωλικός – Νίκη Βόλου

Παναιτωλικός: Ροντρίγκες, Λούι (84΄ Αποστολάκης), Μάλης, Κορνέλιους, Περέιρα (57΄ Βέργος), Φλόρες, Αντούνες, Ντουάρτε (84΄ Χρ. Μπελεβώνης), Μεντόσα, Χουχούμης (65΄ Τσιγγάρας), Καρέλης (84΄ Μπαρμπόσα)

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Αλιατίδης, Τζοβάρας, Κυριακίδης, Γκαρσία, Ροχάνο, Τσουκαλάς (84΄ Μέτσε), Παναγιωτίδης (74΄ Μιράντα), Ανδρέου (74΄ Βλαχομήτρος), Κάσσος, Γρομητσάρης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις