Τετάρτη, 8 Μαΐ
21oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας, Πανσερραϊκός – Βόλος 1-3: Πρόκριση με απίστευτο αυτογκόλ

Κύπελλο Ελλάδας, Πανσερραϊκός – Βόλος 1-3: Πρόκριση με απίστευτο αυτογκόλ

Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Βόλος, ο οποίος επικράτησε 3-1 του Πανσερραϊκού στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Η θεσσαλική ομάδα εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη των γηπεδούχων και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο 77′ και με το σκορ στο 2-1 υπέρ του Βόλου ακυρώθηκε γκολ του Πανσερραϊκού για οριακό οφσάιντ. Λίγο αργότερα οι Βολιώτες «κλείδωσαν» τη νίκη με τέρμα του Ροσέρο.

Ο αγώνας

Ο Βόλος ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 5′, με τον Μπαρτόλο να επωφελείται του λάθους της άμυνας του Πανσερραϊκού και της αδράνειας του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και να κάνει το 0-1.

Ο Πανσερραϊκός κατάφερε να αντιδράσει σχετικά άμεσα. Ο Ανάκογλου έκανε τη σέντρα στο 14′ και ο Μαρκιόνι -με όμορφη κεφαλιά- έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Ο Βόλος πήρε τα… ηνία του αγώνα και στο 25′ άγγιξε το γκολ. Σε απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον άξονα, ο Ρομέρο εκτέλεσε δυνατά και τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Ο Πανσερραϊκός δεν περιορίστηκε στην άμυνα και στο 28′ είδε τον Κότνικ να διώχνει ενστικτωδώς την μπάλα, σε κεφαλιά σχεδόν από τη μικρή περιοχή. Το ματς κράτησε τον καλό του ρυθμό μέχρι την ανάπαυλα.

Ο Βόλος κατάφερε να πάρει και πάλι το προβάδισμα στο 57′, όταν ο Δημητρίου έκανε την γκάφα της χρονιάς, σημειώνοντας ένα απίστευτο αυτογκόλ. Ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού πάσαρε στον Δημητρίου και αυτός στην προσπάθειά του να του ξαναδώσει την μπάλα, τον “κρέμασε”.

Το απίθανο αυτογκόλ του Πανσερραϊκού:

Ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να αντιδράσει και βγήκε μπροστά. Στο 77′ ο Κόντσι βγήκε τετ α τετ, σκόραρε, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 

Και αφού δεν έγινε το 2-2, ήρθε στο 78′ ο Ροσέρο με δυνατό διαγώνιο σουτ να γράψει το τελικό 3-1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις