Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Σφράγισε “εισιτήριο” ο Αστέρας! Ματσάρα το Λαμία – Ατρόμητος

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Με 3-0 συνολικό σκορ και δυο νίκες κατά των Τρικάλων ολοκληρώθηκε η πρόκριση – περίπατος του Αστέρα Τρίπολης στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας. 2-2 έληξε το απίθανο -και πρώτο- ματς της Λαμίας με τον Ατρόμητο για τους “16” της διοργάνωσης.

Εύκολα και… χαλαρά! Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε εντός έδρας των Τρικάλων με 1-0 και έχοντας νικήσει στο πρώτο ματς με 2-0 πήρε την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας. Το τέρμα του Ιωαννίδη στο 22′ ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση του “Θ. Κολοκοτρώνης”.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Κότσιρας, Κυριακόπουλος, Σελίν (71’ Ευαγγέλου), Γκαϊντούτσικ, Δημούτσος, Ιγκλέσιας (64’ Χαμντανί), Μάσα (46’ Μπαστιάνος), Καλτσάς, Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης. 

Τρίκαλα: Αθανασόπουλος, Βέρτζος, Σανδραβέλης, Λεάντρο, Φερέιρα, Ριζογιάννης, Μουμίν, Καμπλιώνης (46’ Γκόλιας), Αρναρέλλης, Γιαννιτσάνης, Μαρουκάκης (46’ Στεφάνοβιτς)

Ανοιχτούς λογαριασμούς ως προς την υπόθεση-πρόκριση στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας άφησαν Λαμία και Ατρόμητος που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Οι Περιστεριώτες, οι οποίοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα χάρη στα εκτός έδρας γκολ, πήραν δις το προβάδισμα με τα τέρματα του Ντάουντα (3΄, 14΄), ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν ισάριθμες φορές με τα γκολ των Αυγενικού (4΄) και Σπυρόπουλου (16΄). Ο αγώνας ρεβάνς είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Περιστέρι την 1η Φεβρουαρίου.

Λαμία (Τεννές): Πίτκας, Παπαργυρίου, Βαλιός, Κοτσώνης, Σπυρόπουλος (46′ Καραγιάννης), Αυγενικού, Μπουλούλης, Βασιλόγιαννης (83′ Μανιάς), Τζόκιτς, Τσούκαλος (70′ Πατσαρούχας), Φερφελής 

Ατρόμητος (Γ. Κορακάκης): Παπαδόπουλος, Κοντοές, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπάγκα, Ουμπίντες, Λημνιός, Τόνσο (61′ Κυριακίδης), Μπρίτο (59′ Βασιλείου), Ντάουντα (68′ Λε Ταλέκ).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε