Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδος: Εξυπνη η Λαμία, αδιάφορη η ΑΕΚ! Αμφότερες στους «16»

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Λαμία ήταν η μεγάλη κερδισμένη στον αγώνα με την ΑΕΚ. Αμφότερες οι ομάδες προκρίθηκαν στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας με το 0-0, αλλά για την γηπεδούχο ήταν ξεκάθαρη επιτυχία, απέναντι στην Ενωση που δεν… πάλεψε το παιχνίδι.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ισοβάθμισε με τους «κιτρινόμαυρους» στην κορυφή του 6ου ομίλου και αποκλείστηκε η Κέρκυρα.

Ολα κι ολα δυο σουτ έγιναν στο πρώτο ημίχρονο. Το ένα από τον Γαλανόπουλο και το άλλο από τον Χριστοδουλόπουλο.

Ο ρόμβος του Μοράις αυτή τη φορά δεν… πέτυχε, αν και η ΑΕΚ δεν πιέστηκε, αφού της αρκούσε η ισοπαλία.

Στο β΄ ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήταν απειλητικοί… Στο 56′ το σουτ του Ντουρμισάι έφυγε ελάχιστα άουτ και δέκα λεπτά μετά η κεφαλιά του Αναστασιάδη έστειλε την μπάλα στα χέρια του Ανέστη.

Ο Αστριτ Αϊντάρεβιτς ήταν στη Φθιώτιδα. Πήγε στο γήπεδο μαζί με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και παρακολούθησε το ματς από την εξέδρα.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές):
Τσενάμο, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Παπαργυρίου, Αυγενικού (65΄ Τσουκαλάς), Όμο, Μπουλούλης (90+2΄ Πατσαρούχας), Βάντερσον, Βασιλόγιαννης, Ντουρμισάι (88΄ Βαλλιός)
ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις): Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Ντίας (85΄ Ντίντακ), Τσέλιος, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (68΄ Πατίτο), Αλμέιδα (76΄ Πέκχαρτ)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Νίκη χωρίς αντίκρσιμα πέτυχε η Κέρκυρα, καθώς την 3η και τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου, συνέτριψε την Αναγέννηση μέσα στην Καρδίτσα με 6-0, όμως το 0-0 της Λαμίας με την ΑΕΚ, την άφησε εκτός συνέχειας.
Ο «χορός» των γκολ άνοιξε στο 3′ με τον Ανδρεόπουλο, στο 23′ ο Γεωργίου έκανε το 2-0 και στο 45′ ο ίδιος παίκτης το 3-0. Άλλα τρία γκολ μπήκαν στο β’ ημίχρονο. Στο 52′ ο Γεωργακόπουλος έκανε το 4-0, στο 57′ ο Ανδρεόπουλος το 5-0 και στο 76′ πάλι ο Γεωργακόπουλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, που έφερε την Κέρκυρα στην 3η θέση.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Γεωργαντζάς, Τζάνης, Μπλέντι (46′ Τσόπελας), Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Καλλιβωκάς (46′ Φέτσης), Σμίλτος, Υφαντής, Ξέρας, Μοσχάκης (69′ Βουκομάνοβιτς), Μυργιώτης.
ΚΕΡΚΥΡΑ: Αραματζής, Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου (58′ Τρεπεκλής), Ζορμπάς (46′ Γεωργακόπουλος), Γκομέζ, Σπίνουλας, Ανδρεόπουλος, Επστάιν (69′ Γκερέκος), Τουράμ, Νίκιτς, Αντιλέχου.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε